Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako je na tom spousta výhod, třeba že nemusí nikdo nikam chodit atd... , ale já jsem spíš na ten osobní kontakt, mě když volali od comfort energy tak jsme se stejně dohodli na osobní schůzce, která pak dopadla dobře, ale je to asi hodně o člověku.
  • Jen by mne zajímalo to dokazování u soudu. Co jsem řekl a co ne, Zajímavé, nikdy jsem neslyšel, že by soud na základě důkazů z tel rozhovoru něco rozhodnul.
  • Pokud Vás osloví někdo po telefonu a řekne,že hovor je z důvodů bezpečnosti klienta monitorován tedy česky nahráván ,řekněte,že k vzhledem k zákonu o osobních údajích je trestné zdělovat jakékoliv informace o jménu,datu narození a bydlišti.Pokud má jiné přání at pošle písemně co po Vás požaduje nebo nabízí podomním způsobem prodeje!!!
    • "vzhledem k zákonu o osobních údajích je trestné zdělovat jakékoliv informace o jménu,datu narození a bydlišti"

      ... bez souhlasu toho, jehož osobní údaje jsou zpracovávány. A tím, že v hovoru pokračujete, onen souhlas udělujete.
  • Když něco takového připustí zákonem naši přemnožení političtí zákonodárci, nepatří do Parlamentu ani Sněmovny , ale do hajzlu.
  • Je to stejné jako by jste u piva v draku v hospodě řekl,at si veme kamarád Vaši manželku a dům ,že jich máte plné zuby.Český podvodník vyhlášený ve světové elitě právní,soudcovské a samozřejmně korupční nemá obdoby.Po telefonu by mělo být vše neplatné ,že v autě Vás při jízdě oslový podvodník a slibuje nesmysly ,vy řeknete ,že nemáte čas aby zavolal později
    tohle brát jako ústní podpis je zhovadilost a mělo by se právně a ústavně zarazit ústní telefonické smlouvy,neměli by být platné.Pokud ano,jsme stát a správa co právně podporují zločince v majetkové trestné činnosti..!!Bohužel to takto funguje.Můžete přijít o dům ,byt a u soudu Vás soudce smete .Stačí vzpomenout firmu BezReklamky kde vznikla již dávno Antibezreklamka.Home Credit,ESSOX,a další i nebankovní.
    • Nejsem si teda stopro jistý, ale ústní smlouva platila i za starého občanského zákoníku. A to i pronesená v hospodě u piva, takže bacha. Pokud spolustolovník dosvědčí, že jste něco slíbil přenechat a druhá strana to výslovně akceptuje, je smlouva uzavřená.
      I když, a to píši opět s vysokou mírou nejistoty, v případě nemovitosti je ze zákona povinná písemná smlouva, takže smlouva týkající se přenechání domu bude zřejmě neplatná. U manželky by byl asi nutný i její souhlas *15*
    • A co když si chci přes telefon objednat pizzu? Takovou smlouvu taky chcete zneplatnit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit