Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nad tím, že bychom si na střechu nechali nainstalovat solární panely jsme už několikrát také uvažovali. Co nás ale v poslední době láká ještě o něco víc je zelená střecha. Nedávno si to právě nechali udělat naši sousedi, kteří mají podobný domek jako my a vypadá to opravdu parádně. Něco takového by se mi také líbilo. 

  • Není to tak dlouho, co jsme se s manželem bavili o tom, že bychom si pak na střechu taky chtěli pořídit solární panely. Musíme se snažit být trochu nezávislí na státu. Už tak platíme za všechno hodně peněz, tak je potřeba mít vlastní vodu, trochu i tu elektřinu, vypěstovat co nejvíc zeleniny atd.

  • My teď dost uvažujeme nad tím, že bychom si na střechu solární panely také pořídili. Máme na domě plochou střechu, kterou mám v rámci několika měsíců v plánu rekonstruovat. Zatím mám na ni nakoupenou geotextilii z https://www.agrotex.cz/katalog/dle-ucelu/pro-stavby Samotný materiál a solární panely zatím ale bohužel ne. 

  • ivannavratil386

    Díky za článek. Nad solárními panely na střeše už jsem několikrát uvažoval. Nakonec nad nimi ale vyhrála zelená střecha. Ta také šetří energii a podle mého názoru přináší mnohem více výhod. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit