Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den,chci se zeptat,zda mohou dostat příspčvek na plyn,kotel např,žadatel-matka samoživitelka,která si musela pořídit nový pl,kotel v bytě,kde hrozilo nebezpečí otravy ,protože unikal plyn a kotel musel být odstraněn a ona neměla peníze na nový-má ho již nainstalován,protože to bylo nevyhnutelné a jinak by s dětmi zmrzla,bylo to v únoru 2015,zbývá ji doplatit ještě urč.finanční částka,na kterou nemá peníze,Jak v tomto stát může pomoci?Má nárok na to zpětně požádat dotaci?Prosím odpovědět !
  • Až kotlíkové dotace skončí, tak se skokově zvednou ceny pevných paliv. Stejný fígl byl už použitý v případě plynofikace domácností v 90 letech, kdy se lidem pod podmínkou likvidace kotle na tuhá paliva rozdávaly dotace na pořízení plynového kotle. Myslím, že tehdy lidé dostávali 10 tisíc korun. Dnes topí plynem snad jen ti největší boháči, kteří si drahý plyn můžou dovolit.
  • tak prvně ty peníze stát sebere lidem, poté je vrazi do chřtánu nenasytných fa, které je vyvezou do danových ráju. proč ? kotel bez dotace má hodnotu 35-45 tisíc - tak ho koupíte a zbytek je podvod na statní peníze. Rovněž by se měli lidé ptát kdo vyměnuje kotel zda už nedostal podporu v souvislosti s plynofikací, kde byla podmínka, že zruší kotel na tuhá paliva. Kolotoč se opakuje. přímotopy, plyn kotlíky a pak zase dokola stát je třeba pernamentně žídímat voiďte vychcani poslanci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit