Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Dagmar Lindauerová. V mém příspěvku se odvolávám na přednášku „Sociálně ekonomický audit státního důchodového systému“ (slideplayer.cz/slide/13563954/). Pokud si odkaz otevřete, budete se divit jakým odborníkům jsme svěřili řízení státu. V kostce jednou větou: Financování starobních důchodů je průběžně- kapitálové, díky tomu je výše důchodů vypočítávána z neexistujících peněz a proto se jedná o pyramidovou hru zvanou také letadlo. 
  • Cituji: "Největší růst, o 41,4 miliardy Kč, je u ministerstva práce". V dopise z 1. 3. 2018 jsem ministryni v demisi J. Němcovou upozornil na závažnou vadu účetní metodiky použité ČSSZ při správě starobních důchodů. Důkaz jsem poslal v příloze, v materiálu „Sociálně ekonomický audit státního důchodového systému“ (slideplayer.cz/slide/13563954/). Poznamenal jsem, že bude vytunelováno jen v r. 2018 ne méně než 43,4 miliardy korun z rozpočtu ministerstva práce. V dopise z 21. března 2018 jsem zdůraznil, že se jedná jak o hazard se státním rozpočtem (nejvyšší jednotlivá položka státního rozpočtu), tak o hazard s naší budoucností, vzhledem k dezorientaci mladé, nastupující generace. Dezorientaci, kterou částkou 43,4 miliard korun Němcová přímo financuje! Tím jen mladým říká: na zajištění starobního důchodu je třeba jen pracovat, vychovat děti není nutné. V dopise z 13. 4. 2018, který Němcová vlastnoručně podepsala, nepopírá mnou předložená fakta. Jen sděluje, že založí čtvrtou důchodovou komisi.
    • Pane Patta,(o) můžete prosím, laicky vysvětlit Váš text? Jediné, co mi je jasné, je fakt, že pokud se nebudou rodit děti a stát nebude podporovat rodinu s dětmi, tak další generace nebudou mít na (nejen) důchody Můžete mi napsat např. i na můj email: dagmarlindauerova@gmail.com Děkuji za odpověď. D.L.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit