Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stavíme dřevostavby na našem trhu již několik let. Teď nám to jde ještě rychleji, protože používáme kvalitní čepovací frézku, která udělá dokonalý čep, a díky tomu jsou stavby ještě více pevnější. Narazil jsem na ni u www.cepovacifrezka.cz

  • Je to dobře, třeba zase ta stavba roubenek nás vyjde na menší peníze. Teď je zakázek tak nějak málo jak lidé nemají peníze a nebo se ještě neadoptovali na to aby si užívali takhle komfortu v dobách kdy je tady bída a hlad. O peníze někteří majetní nikdy neměli nouzi.

  • joskadevatej

    Mockrát děkuji za článek. Ono v dnešní době celkově není zas až tak drahé postavit dům. Skvělý příklad jsou třeba dřevostavby. Na všem se dá nějakým způsobem ušetřit. Mně se například podařilo hodně ušetřit na střešní krytině, konkrétně mám na střeše hliníkové střešní tašky které jsou levné a kvalitou srovnatelné s pálenými.

    • No, my teď zrovna rekonstruujeme náš dům a co teda můžu z vlastní zkušenosti říct, tak za posledních pár lety stavebniny pěkně podražily. Naštěstí nepotřebujeme dělat úplně kompletní rekonstrukci. Jen novou fasádu a pár drobností v interiéru, takže nás to nevyjde až tak draho. Teda alespoň v to doufám.

  • Zdá se mi, že se to nějak nestalo. Že to nějak nezlevnilo, ale spíš naopak. Chci se zeptat, víte někdo kde sehnat levně materiál na rekonstrukci? Kam se podívat? 

    • Co přesně hledáte? Já jsem třeba dělala hodně sádroše a věci na to jsem sehnal výhodně online. Nechával jsem si to pak posílat rovnou na stavbu. 

      • A kde přesně jste na to sehnal věci za dobrou cenu? Kam se mrknout? Fakt by mě to zajímalo, protože to potřebujem zvládnut tak nějak rozumně. 

        • Zkuste se podívat na stránky obchodu https://www.1122.cz/ , kde fakt najdete velkou spoustu věcí a za příjemné ceny. Jsem s nákupem spokojený, nakoupil jsem toho hodně. 

  • Nevím jestli je vždy cena to nejdůležitější, ale když jsem řešil stavbu domu, tak jsem chtěl vždy hlavně kvalitu. Peníze vždy nějak splašíte, ale něco předělávat třeba to se moc nechce. Třeba pří výběru firmy na fasádu je opravdu třeba se mít na pozoru. Já jsem vybral firmu http://omitkyapodlahy.cz/ a perfektní. Ale třeba co měl soused, tak to je katastrofa. Takže je potřeba si opravdu dávat pozor. 

  • Ona nemusí být drahá ani tak. Je to hodně o tom, kde si na stavbu domu budete shánět materiál. Já jsem toho hodně s manželem sehnala online levně, ale třeba i takové lešení se nám podařilo v Praze sehnat za dobrou cenu https://www.leseni.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit