Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je absurdistán na NtouJiž přes rok trvá únos našich dětí do šluknovských Sudet psichycky narušenou matkou trpící skutečností,že má představu o tom,že společné děti jsou pouze její rodiny a druhá strana nemá nárok.Toto je divný neřád této společnosti,která se nestará o rodiny a zbytečné organizace jako OSPODY ,MPSV,ombudsmanka,soudy nesoudy.Okresní obecní úřady přestupkové komise např.v Pelhřimově předvádějí inkvizici do nesezdané rodiny a nahrávají matce s duševní poruchou.Mohu pouze pochválit přestupkového pracovníka ze Sudet,který sám a přesně se dovedl zorientovat v nenormálním případu,který se chystáme publikovat v mezinárodním měřítku a ta samá pochvala i v Praze,kde byl stejný výsledek pracovnice se selským rozumem,což se nedá říci o arogantním jednání tříčlenné komise v Pelhřimově a odsouzení k pokutě za lži duševně nemocné matky,která lže kudy chodí.A tento absurdistán tady nastolený v roce 1989 bude jenom trestat a šikanovat?Myslím,že nevolnictví již dávno skončilo,ale asdi ne u nás.Proto je načase nastolit nový řád a to je Novočeská republika .
  • Stát se plete do práv rodičů, Ve školce se toho moc nenaučí. Naše dítě v 5 letech umělo číst a počítat do 10, a tam se motali kolem 2.
  • Mateřská školka j ztráta času pro dítě, kterému se někdo věnuje doma a umí číst a psát. Samý diktát, samé pokuty, horší než za socialismu.
  • Kam se člověk koukne,tresty, tresty, tresty. Smí se vůbec ještě koukat? Škoda, že se patřičně netrestají opravdové špatnosti a lidé, páchající skutečné trestné činy.Trestat za to, že chce rodič mít svého předškoláčka doma, tak to je nehoráznost.Vážně nechápu. Proč se tento zákon nevyjadřuje přesně a to tak, že je myšlen jako obrana a ochrana viditelně a prokazatelně zanedbaných dětí? Proč tímto podivným zákonem mají trpět slušní a zodpovědní rodiče a láskyplně vychovávané děti?
  • Tady platí nepřímá úměra: Čím hůře stát s rodinou zachází, tím více od ní vyžaduje.
  • Zřejmě by bylo nejlepší "vyrábět děti" ze zkumavek. Potom by se ženy genderově vyrovnaly mužům, poněvadž ti také nerodí děti a feministky by byly konečně spokojené. Údajně ovšem máme "zastupitelskou demokracii", jejíž papalášové přece vědí nejlépe, co je pro občana i dítě nejlepší. Zde již žádná diskuse nepomůže, k slovu musí přijít vidle. Když bylo téměř všechno od roku 1990 prošustrováno, tak zbyla jen pravda a o té bohužel rozhodují sbory dutých hlav.
  • Co to ten osel říká za debiloviny? Ž e je to zanedbání školní docházky? Do školy se chodí od 6 let a to dodržuje každý rodič mimo některých cikánů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit