Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sanskrybastr

    Z vlastní zkušenosti můžu říct, že čínským pneumatikám je dobré vyhnout se obloukem. Je mnohem lepší si připlatit a koupit raději nějakou prověřenou značku. Toto ovšem neplatí jen pro pneumatiky, ale například i pro disky. Mám známého, který si před časem objednal disky na auto z Číny a moc dlouho mu teda nevydržely. Teď už má asi dva roky nové, kvalitnější ze https://www.superdisky.eu/ a s těmi je prý mnohonásobně spokojenější.

    • ivannavratil386

      V tomto s vámi musím souhlasit. Disky z Číny toho opravdu moc nevydrží. Na druhou stranu si myslím, že pokud na to člověk má peníze, tak je nejlepší si na auto koupit nějaké pořádné elektrony. Právě to mám u našeho auta v plánu já. Ale nejspíš až v létě.

  • Krásný den všem, doporučuji si opravdu dát záležet na tom, jestliže vybíráte zimní pneumatiky. Já letos kupovala na své auto nové, a konkrétně tyto: https://www.pneuok.cz/pneumatiky/sebring/175-70-r-14-formula-snow-601-84t-zimni-kod-569260/ a nemůžu si je vynachválit. Možná jsou lepší než moje předchozí zimní pneumatiky. Auto na nich sviští tak jak má. Takže za mě žádný mínus a můžu jen a jen dále doporučit.
  • Dobrý den, přítel sháněl nové pneu a koupil nějaké levné pneumatiky z nejmenovaného obchodu. Od začátku se mi to zdálo divné, protože byly opravdu podezřele levné. Pneumatiky mu vydržely ani ne 2 roky a i tak s nimi měl mezitím docela velké problémy. Podle mně je lepší si připlatit za kvalitní pneumatiku, než řešit takové problémy. Po této zkušenoti jsme si na Oktávku koupili přímo tyto https://www.pneuok.cz/alu-kola/brock/rc29-hgvp-8j-x-18-5-112-et50-57.1-kod-304286br/ a dodnes jezdí bezproblémově a je na ně spoleh. Takže za mě levné pneu rozhodně ne.
  • Dobrý den, já i moji blízcí kupujeme poslední dobou pneumatiky pokaždé na stránce https://www.pneuok.cz a jsem naprosto spokojená.
  • Dobrý den, já si myslím že by se mělo investovat do nových a kvalitních pneumatik. Za skvělou cenu seženete pneumatiky na https://www.pneuok.cz.
  • Dobrý den, já už druhým rokem mám pneumatiky od https://www.pneuok.cz a nemohu si vynachválit jak kvalitu, tak i ceny.
  • Viděla jsem, že jeden kluk v diskusním fóru rozebral, zda je možné si přední dát zimní a letní nechat na zadních. Tak jak to je risk jezdil v zimě ať už půl na půl nebo na letních, to už je více méně než na letních, když jsou před jiné než zadní .... Ale jasné najdou se i tací borci. Budu kupovat ojeté auto a bohužel si ťapnem pořádně po peněžence, když vidím ten datum jak se mění pneumatiky. Chtěla bych ho koupit někdy únor / březen, takže budu muset kupovat i zimní i letní pneumatiky. Ale jen možná, uvidíme, jakého zodpovědného majitele seženu. Už jsem koukala i ADAC test přes axa-pneu, tak uvidíme, jestli neskončím sama při michelin, protože mám s nimi dobrou zkušenost
  • Tak já jsem se stihla už podívat i nejnovější test zimních pneumatik na rok 2015, kdyby měl někdo zájem přeposílat link: http://www.axa-pneu.cz/clanky/testy-pneumatik/adac-testy-zima-2015-testy -zimnich-pneumatik. V tomto e-shopu jsem si koupila i Micheliny nové. Musela jsem na ně obětovat téměř 2 výplaty, ale myslím, že se mi to jako investice vyplatí;) Nemluvě o tom, že Michelin jako značka je z nejlepších a kvalitních zimních pneumatik. Dívala jsem testy i zpětně a opravdu si pár let drží svou dobrou pověst :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit