Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska jsem slyšel v rádiu že autobazar AAA dává k autům zimní gumy. Mě vydrží tak 3 roky, to se hodí.
  • Dobrý den, já rozhodně doporučuji nakoupit pneumatiky na https://www.pneuok.cz. Mám je již druhým rokem a jsem spokojena.
  • Dlouho jsem před nástupem zimního období zvažoval, jestli si koupit nové pneumatiky nebo si na auto pořídit ojeté, tedy použité pneumatiky. Jelikož jsem přes zimu spíš sváteční řidič v menším městě (hlavně nákupy), rozhodl jsem se pro použité pneumatiky. Na internetu je spousta prodejců, rozhodně se mi vyplatilo se neukvapit a pečlivě prozkoumávat jednotlivé nabídky včetně obchodních podmínek. Nakonec jsem si vybral e-shop s ojetými pneumatikami http://www.pouzite-pneu.eu/. Na tomto webu jsou v mnoha kategoriích stovky pneumatik a vzhledem k tomu, že jejich provozovnu mám z domova snadno dostupnou, nechal jsem si zakoupené pneumatiky i přezout v jejich pneuservisu. Navíc jsem získal 15% slevu na provedenou práci, takže jsem maximálně spokojený.
  • Hezký den, děkuji za článek. Co se týče zimních pneumatik, co říkáte na některé z těchto: http://www.pneu-kvalitne.cz/pneumatiky/zimni-pneu/? Nemůžu si v tom objemu vybrat.
  • Dobrý den, já jsem poslední dobou opravdu spokojená s pneumatiky od https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wOYgw8vamfK6A8oU0RNyu62_zI7lgWmU4B6PDG7jpog/edit#gid=0.
  • A da se v dnesni dobe verit testum? Kazdopadne zimni pneu se hodej na zimu ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit