Tmavý chleba není vždy celozrnný
-
Mě osobně třeba nejvíce chutná chleba z takového menšího rodinného podniku. Jejich web je https://www.prace-naschleb.cz/, kdyby se tam někdo chtěl podívat. Snad jsem si teďka nespletl adresu. Chodím tak vždy na bagety, když jdu na oběd, a večer beru na ráno chléb pro rodinu. Vždy si moc pochutnáme. Vše ideální.
-
Tak v tomto s vámi úplně souhlasím. Není nad domácí chleba. Taky doma pečeme. Musím se ale přiznat, že jeho krájení mi a hlavně teda mému muži dělá docela problémy. Právě proto dost uvažujeme nad nějakým kráječem chleba. Zrovna nedávno jsem koukala na toto srovnání https://www.testino.cz/krajece-chleba a dost se mi líbí třeba ten od Bravo. :-)
-
Toto je bohužel pravda. Já si myslím, že asi ze všeho nejlepší je upéct si chleba doma v domácí pekárně. My to tak třeba děláme a nemůžeme si ho vynachválit. Moje žena totiž našla skvělý recept na chleba, kterého se drží. Jestli se nepletu, tak ho má odtud: http://www.recepty-domaci-pekarna.info/