Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My jsme si brali půjčku před rokem a půl a to byly  hrozné úroky... Nechtěli jsme dál čekat, co se bude dál dít, tak jsme si vzali hypotéku na tři roky a teď už si to zafixujeme za lepší podmínky. Nechali jsme si postavit dům na klíč , takže jsme za rok bydleli. Teď už jenom splatit hypotéku a budeme v důchodu :-D .

  • Bylo po mě hodně složité se rozhodnout jestli do hypotéky jít nebo ne. Nakonec jsem se ale s manželem domluvila a šla do toho. Máme postavený krásný dům, který jsem si vybrala z katalogu od firmy https://keramickedomy.com/ Keramický dům zajišťuje perfektní statickou pevnost a také perfektní izolaci. Díky tomu je bydlení v něm velmi levné. 

  • Na životní pojištění se můžete podívat na srovnávači pojištění https://www.klik.cz/zivotni-pojisteni-kalkulacka/ Není na tom nic složitého a vy na tom můžete v podstatě hodně ušetřit. 

  • Několik pojištění? A se kterým tím srovnávačem pojištění to máte tedy zkušenost? Kam bych se měl podívat? 

  • Na životní pojištění, ale v podstatě na jakékoliv pojištění se vyplatí se podívat na online srovnávač pojištění. Já jsem takhle vyřídil výhodně už několik pojištění online z domu a nemusel jsem kvůli tomu ani nikam chodit. 

  • Opravdu klesají? Nevím jestli jsem to teda stihnul nějak zaznamenat. Budu si brát hypotéku asi v tomto nebo na začátku příštího roku. Chtěl bych si předem sjednat sám životní pojištění. Kde se to v této situaci nejvíc vyplatí? 

  • Stavba domu byl náš sen s manželkou a v minulém roce se nám konečně podařilo si ho splnit, a to hlavně díky stavební firmě https://messa-invest.cz/ , která nám zařídila kompletní stavbu zděného domku na klíč. Jsem spokojený, konečně můžete v klidu bydlet ve svém. 

  • My už to mám konečně za sebou a musím říct, že hypo, stavební povolení a pak stavba je to dost náročné období. U stavebního povolení mě třeba překvapilo, že musím řešit i požárně bezpečnostní řešení stavby domu. Představoval jsem si to vše jednoduší a tady s tím jsem si teda moc rady nevěděl, měl jsem pak ale štěstí, narazil jsem totiž na firmu https://www.pozarnebezpecnostnireseni.cz/ , která mi to udělala celé za fajn cenu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit