Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím koho je to tah, ale nakonec si stejně myslím, že se každý sám rozhodne, jestli chce někoho obdarovat nebo ne. Já třeba přítelkyni dávám dárky rád a letos už pro ni mám doma dárek na valentýna https://www.smartomat.cz/armodd-wristcandy-3-rose-gold/ jsou krásné, perfektní chytré hodinky za opravdu dobrou cenu. 

  • tarpedivan

    My s partnerkou teda Valentýna také nijak neprožíváme, ale dárečky si dáváme. Třeba letos jsem jí chtěl udělat radost nějakým pěkným šperkem, protože už jsem jí delší dobu žádný nekoupil. Našel jsem si, že na prodej šperků se specializují na https://www.marre.cz/ tak jsem jí tam objednal takové pěkné náušnice. :-)

    • ivannavratil386

      To není vůbec špatný nápad. Díky za inspiraci. Vidím to tak, že bych letos taky mohl ženu zkusit obdarovat nějakým tím šperkem. Moje žena má například hodně ráda šperky z chirurgické oceli, takže si myslím, že něco takového by jí určitě mohlo udělat radost. :-)

      • macinan

        Myslím si, že to je dobrá volba. Já sama bych určitě na Valentýna nějaký pěkný šperk ocenila. Já to letos měla trochu horší s výběrem dárku pro mého partnera. Nakonec to dopadlo tak, že jsem mu objednala takové pěkné hodinky z https://www.brasty.cz/panske-hodinky Myslím si, že chybu jsem neudělala. :)

  • Tah netah, i tak nějaký malý dárek přítelkyni přecejen koupím. Většinou to však beru, tak aby ji spíše dárek rozveselil než dojal, protože od toho jsou přecejen jiné momenty. Třeba letos jsem z https://www.darkysradosti.cz/obri-sklenice-na-vino-p2303 obří sklenici na víno. Dost často jej totiž pije a tak na to chci touto nenásilnou formou upozornit :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit