Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, co jsem nedávno někde četla, tak letošní Vánoce naopak prý budou jedny z nejchudších za posledních pár let. Nedivím se, všechno je dnes šíleně drahé. Třeba tento víkend jsme s manželem byli navštívit vánoční trhy tady u nás a docela jsem valila oči, když jsem viděla ty ceny. I jen za občerstvení. To je hrůza. To dřív nebývalo. 

  • Vánoce mám hodně ráda. Ale nikdy bych si na ně teda nepůjčovala peníze. I proto se snažím vybírat dárky, které se dají koupit za rozumnou cenu, ale také v rozumné kvalitě. Koupila jsem teď pro děti chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-cerna/ Za super cenu, v dobré kvalitě. 

  • četla jsem článek, že 30% rodičů se zadlužuje kvůli tomu, aby koupili dětem nejmodernější mobil. A světe div se, pak v 16 letech dostanete mobil za 25 tis. Nevěřila jsem tomu, ale kamarád pracuje přímo v prodejně, to vám přijde rodič se starým tlačítkovým telefonem a řekne chci pro dceru ... já bych jí hnala na brigádu, za dva měsíce v létě na to má vyděláno a když už si tedy mermomocí musí někdo půjčovat, tak ať se aspoň podívá na nějaký srovnávač a trochu si o jednotlivých společnostech přečte,napadá mě třeba https://homepujcka.cz/srovnani-pujcek/ tím ale rozhodně nepodporuji, aby někdo půjčoval na vánoce, půjčky tohoto typu v nejnutnější situaci, když se vám třeba rozbijí kamna a hrozí, že umrznete :-) hezké vánoce
  • Oba příspěvky jsou reálné.Jen hlupáci si pujčují na dárky.Jen zloději od druhých.
  • koupit to na co mám a je to v pohodě a hlavně se zbytečně nestresovat není k tomu důvod. *4*
  • Ano, vánoce budou štědřejší, lidé si více napůjčují a pak budou mít další vánoce a ještě štědřejší, exekutoři !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit