Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já teda na svoji mámu nikdy nezapomínám. Jen s výběrem dárku to je občas složité. Je ale pravda, že ji potěší každá maličkost. Například minulé Vánoce jí udělaly hroznou radost takové dva skleněné tácy, které jsem jí koupila. :-)

  • joskadevatej

    Je pravda, že u nás asi nejvíc dárků také dostává náš syn. Třeba tyto poslední Vánoce měl opravdu bohatého ježíška. Koupili jsme mu totiž celkem drahou elektrickou buginu která mu udělala šílenou radost. Hned jak se venku oteplilo, tak se v ní začal prohánět kolem domu. :-)

  • Možná to taky bude tím, že prarodičům je fakt těžké něco vybrat a koupit. Oni tvrdí, že už pořádně nic nepotřebují a to je pak těžko, pak to zbyde na nějaké ponožky a kosmetiku. Když už nic jiného, tak se snažím zabalit dárky šmrncovně.
  • Dobrý den, docela by mě tento článek zajímal s aktualizovanými údaji, jelikož u dás absolutně hodnoty dárků ,neodpovídají tomu co píšete, pravdou je ,že nakupuji dárky v podsatě celoročně a tak tonení před vánocu takový nátlak na rodinný rozpočet. Ale letos nás výjdou jednozmnačně nejdráž rodiče. Jsem ze 4 dětí a rodice budou přístí rok v květnu slavit 30výiočí svatby a tak jsem se s bratry dohodla že dostanou mega dar v podobě wellness pobytu:http://www.hotelalexandria.cz/akcni-lazensky-pobyt-ve-viru-tance.php výjde to na 24000tisíc, ale když se podělíme tak dáne každý 6000 a oni budou moc šťatní protože tanec mulují a odpočinek si zaslouží oba.Jsem moc ráda že jsem na tehle zajímavý balíček narazila!
  • Dobrý den,je pravda, že nakupování dárků mi dáváv každoročně dost zabrat! Nejvíc asi manžel a pak právě prarodiče, jak mí tak manžela... Pro děti není problém, ty mají přesnou předstasvu co by jim měl ježíšek přinést...Ale manžel vymýšlí většinou úplné šílenosti a prarodiče pokaždé řeknou s náma si nedělejte starost, my už nic nepotřebujeme...no letos jsem na netu narazila na Bipron Premium a tak jsem ho objednala na unikatnilekatna.cz se slevou 30% hned pro všechny prarodiče, tak doufám že to ocení a hlavně že budou poctivě užívat! Jinak mám vánoce moc ráda, vůně jehličí a smích v dětských tvářích je to nejkrásnější!!!
  • Dobrý den, jsem asi blázen ale podlehla jsem době vánoce už řeším asi od konce září, sepisuji si seznamy co komu dát, a postuně hlídám akce a snažím koupit vše dřív než příjde předvánoční shon ať mám čas na pečení a přípravu domečku na vánoce! A musím říct že na mém seznamu nikdy nechybí moje sestra s manželem ani manželovi dva bratři a už vůbec na něm nechybí naši proarodiče!!! Ne jen protože nám všichni vždycky pomáhají jak můžou, finančně a s hlídáním dětí, alehlavně jsou užasní a jsem moc ráda že jsou pořád mezi námi!!! Letos to ale bude horší d výberem dárku pro moje prarodiče, protože vloni jsme je poslali do Luhačovic do Alexandrie nawelnes pobyt a tak se bude těško hledat něco co tohle trumfne! Možná let balonem? nebo nějaké divadlo. Rozhodně jim nehodlám dávat bačkory!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit