Většina Čechů chce během 3 let investovat do zlepšení svého bydlení
-
Kdybych před rokem 2016 věděla že u nás působí jedna česká kryptoměnová směnárna, tak bych dnes neměla takovou obavu o to že si musím někde sehnat peníze na bydlení. Od té doby co jsme v roce 2018 totiž začali investovat do Bitcoinu jsme si vydělali až dvacetinásobek peněz, šílené.
-
Dobrý den, budeme se na jaře pouštět do rekonstrukce domu. Už jsem s pomalu začal dívat po matriálu k rekonstrukci a chtěl bych se zeptat. Jaké máte zkušenosti? Kde se nejvíc vyplatí nakupovat?
-
-
Já asi mohu doporučit se vždy dívat i na nabídky online. Přišel jsem na to, když jsem hledal tekutou hydroizolaci kvůli správnému odizolování proti zemní vlhkosti. Tehdy jsem právě narazil na https://www.1122.cz/stavebni-chemie/5082-1631-outwater-sterkova-jednoslozkova-hydroizolace-vodou-reditelna.html A pak jsem se díval i na ostatní věci co tam mají a dá se tam nakoupit oproti kamenným stavebninám opravdu velmi rozumně.
-
-
Říkám to proto, že je mnohem snazší řídit se těmito radami, když vycházíte z rozpočtu nebo kritérií výdajů, které jsou v podstatě čistým listem papíru. Když přecházíte ze studenta na zaměstnance nebo ze svobodného a s nižšími měsíčními závazky na ženatého či vdanou nebo na rodiče s pevnými měsíčními závazky, které když nesplníte, tak z toho plynou reálné důsledky, ve všech těchto situacích je trochu obtížnější se touto radou řídit. Mnohem snadněji se tato rada dodržuje, když začínáte od nuly s čistým listem papíru.
-
Ale jo, tohle se určitě líbí třeba podniku jako je zámečnictví praha . Protože se alespoň nebudou muset štvát s takovými lidmi že jim prostě něco ničí. Já jak si tak říkám tak nechápu že někdo třeba může jít vykrást barák. Obecně *´- krást se přece nemá, ne?
-
Ale jo, tohle se určitě líbí třeba podniku jako je zámečnictví praha . Protože se alespoň nebudou muset štvát s takovými lidmi že jim prostě něco ničí. Já jak si tak říkám tak nechápu že někdo třeba může jít vykrást barák. Obecně *´- krást se přece nemá, ne?
-
Od začátku jsme věděli, že stavba domu je jedna z největších investic v životě. Proto jsme chtěli předejít problémům, které by se mohly objevit za pár let kvůli špatně odvedené práci. Snažili jsme se vybírat dodavatele pečlivě, abychom nemuseli řešit opravy hned po nastěhování. Jedním z nejdůležitějších rozhodnutí byla volba firmy na střechu. Po dlouhém zvažování jsme si vybrali firmu https://topstrecha.cz/ a bylo to skvělé rozhodnutí. Práce probíhala rychle, bez komplikací a s důrazem na každý detail. Oceňujeme i jejich moderní vybavení, které umožnilo přesnou a kvalitní práci. Dnes máme nejen krásnou, ale hlavně spolehlivou střechu, která nám vydrží roky bez starostí.