Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina Čechů hlavně za ty roky bohužel ani nenavštíví nejkrásnější pláže itálie protože jak se u nich dříve říkalo tak přece na kraj Alp, na kraj Chorvatka, a na kraj Itálie to stačí. Takové lidi mám nejeradši, čtyři hodiny a více v autě nejsou schopni vydržet, vážně.

  • My třeba letos také nikam do zahraničí nejeli. Naopak jsme se rozhodli podstatnou část léta strávit na naší zahradě. Můžu vám ale říct, že odpočinek tam byl lepší, než na nějaké dovolené. Máme tam opravdu příjemné prostředí a teď navíc i velký přelivový bazén, do kterého se člověk může v letním vedru jít příjemně zchladit. :)

  • ivannavratil386

    No, já třeba z vlastní zkušenosti můžu říct, že často je i poměrně zbytečné jezdit na dovolenou do zahraničí. Pěkná a hlavně levná dovolená se dá totiž zařídit i tady u nás. :-) My třeba s dětmi každý rok jezdíme stanovat někam k vodě. Pro mě je to skvělý odpočinek a pro děti zase dobrodružství, takže obě strany vyhrávají. :-)

    • macinan

      V tomto s vámi zcela souhlasím. Je opravdu zbytečné utrácet šílené částky za dovolenou v zahraničí, když pěkná dovolená se dá udělat i u nás. Já osobně mám například hodně ráda Máchovo jezero. Ubytování se tam dá také zařídit velmi levně, my například naposledy byli ubytovaní v tomto kempu https://www.elite-stare-splavy.cz/ubytovani.html a bylo to super. Můžu jedině doporučit. :-)

      • joskadevatej

        Tyjo, to vypadá skvěle! Díky za tip. Máchovo jezero se mi hodně zamlouvá. Už nějakou dobu bych se tam rád zajel podívat, ale zatím bohužel nebyla možnost. Jak to tak vidím, tak se tam prští rok budu muset zajet podívat. Nevíte náhodou jestli se tam dá třeba i rybařit

  • sanskrybastr

    Rozhodně zajímavý průzkum, díky mockrát. Já sám také patřím spíš mezi ty, kteří si nijak drahou zahraniční dovolenou dovolit nemohou. Právě proto se snažím na dovolenou jezdit spíše do evropských zemí, kde je relativně levně. Typický příklad je například Chorvatsko nebo Bulharsko. Právě do Chorvatska se chystám zrovna letos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit