Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás čas od času působí pán který si říká zámečník Kolín a povím vám že teda ty příběhy lidí kteří se přestěhovali z bytu do baráčku jsou někdy skutečně smolné. To není možné že ty ženské si stěžují třeba i na to že nemají stálou teplotu v baráku, no kdo to kdy viděl?

  • No já vám to povím takto, už jsem za život si něco pořídila, a tak bych ráda aby se mi moje povlečení 200x200 jen tak někde neztratilo. Z toho důvodu bych rozměry pokoje řešila tak aby se mi tam vešlo dost věcí které mám sama na používání v osobním vlastnictví.

  • Já jsem chtěla novostavbu. Člověk pak má klid i v stáří, protože dům by ho měl bez problémů přežít.  Já jsem ještě s manželem schválně vybrala dům z kvalitního materiálu. Máme postavený keramický dům, a to od firmy, která se na stavbu keramických domů přímo specializuje https://keramickedomy.com/

    1. Určitě je fajn se nějak zaměřit při pořízování věcí jako je koupelnový nábytek na to, jak stará je vlastně vaše nemovitost. Nemůžete prostě dřevo které je 40 let staré dát do moderní skleněné kanceláře. Nedělalo by to v průběhu času vlastně ani dobrotu.

  • Koupila jsem starší byt, který jsem s manželem kompletně zrekonstruovala. Při koupi jsem hledala firmu na kompletní úklid a po rekonstrukci taky. V obou případech jsem zvolila firmu https://uklidprahacz.cz/ , která k nám teď chodí uklízet pravidelně. Vyplatí se to, protože mi pak díky tomu zbývá hodně času ještě i na rodinu. 

  • Na první dobrou vám musím říct že mě třeba mnohem více baví stavba roubenek než těch prachobyčejných domů ze zdí. To je tak strašně oldschool. Vlastně ani nechápu proč to lidé neustále chtějí stavět. Kdyby to jenom šlo, postavila bych si dokonce i byt ze dřeva!

  • Já jsem v podstatě na nic jiného než na starší byt neměl peníze, a proto jsem ho koupil a postupně jsem ho začal tak nějak předělávat. Hodně mi ale pomohlo, když jsem si vzal na předělání bytového jádra firmu https://sedlacek-koupelny.cz/ Ta mi zařídila kompletně vše a bez nepořádku. 



  • jsem koupil starší dům s manželkou, který se snažíme rekonstruovat postupně
    svépomocí. Máte prosím někdo zkušenost s předěláváním koupelny. Potřeboval
    bych tam na přání manželky udělat sprchu v úrovní podlahy. Docela si s tím
    lámu hlavu, jakým způsobem tam řešit dno? Vydláždit? Nebo třeba vylít nějakou
    hmotou? Aby byla podlaha jednolitá? 


    • Jednolitá
      podlaha je rozhodně vždy lepší, protože se bude lépe udržovat. Já jsem řešil
      dno podlahy sprchového koutu pomocí sprchové vaničky. Přijde mi to jako
      nejjednodušší a nejelegantnější řešení nemyslíte? 


      • Tak to
        asi ano, ale potom už jste se se sprchovou vaničkou asi nedostal úplně do
        úrovně podlahy nebo ne? 


        • Když
          si koupíte sprchovou vaničku, která se dá zabudovat do úrovně podlahy, tak
          potom s tím není žádný problém. Mrkněte na https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/conoflat/
          jsem to zvládnul sám. Mají i na youtube i na stránkách videa, jak se jejich
          výrobky montují. Je super i to, že dávají na výrobky 30 let záruku. 

  • Nevím co je obecně výhodnější, ale nám se z racionálního pohledu vyplatilo koupit starší novostavbu (stáří 7 let) a z ušetřených peněz si pořídit něco, z čeho máme radost. Já koupila ještě vybavení do vinárny a manžel zase dostal na starost zahradní .nábytek

  • My jsme se rozhodli bydlet ve starším rodinném domku. Od jedné realitní kanceláře jsme si nechali poslat seznam domů a šli se podívat do jednotlivých. Nakonec jsme vybrali baráček před rekonstrukcí poblíž prahy. Musím říct, že podlahové mycí stroje, které jsme si pronajaly, odvedly vynikající práci. Podlaha vypadala jako nová!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit