Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tam jsme nikdy nebyli. My jsme si objednali nábytek do celého domu přes internet z https://www.finecase.cz/ . Bylo to rychlejší, levnější a pohodlnější. Už jsem si odvykla cokoliv shánět v obchodě. Dřív jsme objížděli obchod po obchodu, abychom si něco vybrali. teď sedneme večer k počítači a za dva dny máme věci doma.

  • Že by konečně lidé dostali rozum a nevyužívali věci jako je nábytek výprodej - https://www.atan.cz/akce-vyprodeje ? Mně někdy přijde, že Čechy zajímá zejména cena a až potom kvalita provedení a původ materiálů. Nikdo z nich nemá vkus, žijí si tady na hromádce. To my ve Švýcarsku jsme naučeni se dívat na kvalitu a za nic patřičně zaplatit.

     

  • No, ona ta velikost taky není zrovna nejlepší. Sice máte výběr, ale než to celé prolezete, tak jsou 4 hodiny pryč. Proto radši objednávám zboží přes internet, třeba z tohoto obchodu. Máme odtud plno nábytku a s každým kouskem jsme spokojení. :)

  • Pokusím se tam podívat, ale v poslední době si docela holduji v nakupování nábytku online, takže si nejsem moc jistý, kdy se to stane :) Ale člověk by měl občas vylézt ven ze své kobky a podívat se, jak to venku funguje... Nebo ne?

  • ivanka386

    My si právě v tomto obchodě kupovali nějaké věci do kuchyně, kterou jsme rekonstruovali. Mimo jiné se nám tam povedlo sehnat i nerezový dřez, který jsem do kuchyně dlouho chtěla. Právě pro nerezový dřez jsem se rozhodla na základě informací, které jsem našla tady: http://drezy-kuchynske.info/

  • Právě v tomto obchodě jsem se před pár měsíci byl dívat po nějakém konferenčním stolku a musím říct, že jsem byl docela zklamaný. Ten výběr tam teda zrvona dvakrát velký neměli. Nakonec to tedy dopadlo tak, že jsem si konferenční stolek objednal přes internet, konkrétně z https://www.emako.cz/konferencni-stolky/

  • Já do mé restaurace přecejen potřebuji nábytek vyšší kvality, protože by mi jinak nevydržel ani jednu sezónu. Když jsme tedy po nějaké době měnili interiéry naší restaurace, objednal jsem veškerý nábytek přes http://www.dublino.cz/ a naprostá spokojenost.

  • macinan

    Abych pravdu řekla, tak já teda mnohem raději nakupuji nábytek přes internet. Nerada chodím do takovýchto velkých obchodů, protože nikdy nevím co si tam mám vybrat. Vybírání na internetu je podle mě mnohem jednodušší a hlavně to zabere méně času. Když jsme třeba nedávno pořizovali nový sektorový nábytek do našeho obýváku, ktak jsme také kupovali přes internet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit