Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byla doba kamenná, poté bronzová, železná a nýní plastová proto je trochu odpadu
  • Rok 2024??????To jsme zase papežtější,nežli papež.EU má asi o 10 let pozdější návrh tohoto opatření.
  • Pane redaktore, kde jste vzal takový "hoax"? Každý, kdo se o odpady zajímá, ví, že se čtyřnásobně nic zdražovat nebude. To říkají pouze skládkařské společnosti z ČAOH, které na svozu a zejména skládkování mají postavený byznys a nechtějí, aby se rozvíjely další alternativy.

    Velice rád si s Vámi o tématu popovídám. Moje kontakty jsou snadno dostupné.

    Pěkný den!
  • Platí a dál bude platit jednoduché pravidlo - čím míň člověk odpadu vyprodukuje, tím míň ho to bude stát.
    ----------------------------------------------------------------
    choval jsem se ekologicky, kupoval a používal takové zboží abych vyprodukoval co nejméně odpadu a "za odměnu" mi zavedli paušál, že bez ohledu jestli vyprodukuji jednu popelnici nebo deset popelnic stále platím stejně. Kde jen udělali soudruzi kapitalisti chybu?

    Tento režim je principielně postaven na masovém konzumu a produkci zbytečného odpadu který vůbec nemusel vzniknout. Pokrytecky ovšem blekotá něco o jakési "zodpovědnosti ekologičnosti" a buzeruje lidi za komíny kotle emise aut a bůhvíjaké ještě nesmysly. Ve skutečnosti mu jde vždy a všude o jediné VYTŘÍSKAT Z NEVOLNÍKŮ CO NEJVÍC PRACHŮ
    • Produice odpadu je závisla na obalech potravin a ostatního zboží.Nikdo z nás tady nežije ze vzduchu a povídánímo tom, že naplní popelnici jednou za půl roku jsou pouze kecy!!!!!
      • množství kupuješ. Zda například kupuješ pivo v pet lahvích nebo ve vratném skle, zda kupuješ balenou vodu nebo si ji napustíš z kohoutku.....možná pochopíš o čem je řeč.....jistěže tady žijeme a nemáme vyhnutí ale dost věcí můžeme ovlivnit.
    • Naprostý souhlas. Vy jste jeden z mála, komu to dochází. Jinak všichni opakují tu skládkařskou mantru o zdražování popelnic. Drahé popelnice mají podpořit recyklaci, nikoliv zdražit odpad. Ale vysvětlujte to někomu...
    • pohádky si nech pro kolegu, takovejch bylo co při platbě za popelnice najednou zaplnili jendu ročně když tejden před tím plnily 3 do tejdne... njn ono je to jednoduché (hlavně zadarmo) vyvést to na černou skládku nebo ještě lépe v zimě spálit v kamnech (kde to rozhodně nemá tak ideální teploty a filtry jako ve spalovně...) ještě, že ten paušál znovu ZAVEDLI. Ale jinak ten navrhovanej zákon je sviňárna *16* *12*
      • podle sebe. Jestli ty ses choval jako dobytek a vyvážel věci na černé skládky a spaloval plasty v kotle, tak mně je podobné svinstvo cizí. Mne chytá amok jen když jdu lesem a vidím pohozenou pneumatiku od traktoru nebo petku. Ale chápu, že ty to asi provozuješ a pak kvůli takovým musíme všichni solit a být trestáni.
  • Jsem pro to aby se platilo desetinásobně víc.
  • chyci platit za vyvezenou popelnici a ne za prázdnou ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit