Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je jasné. Ono je ale podle mě nejlepší si stejně co jde dělat svépomocí. Můj manžel tuto myšlenku razí a právě díky tomu jsme například na rekonstrukci hodně ušetřili. Teď jsme dodělávali takové kamenné obklady na fasádu. Ty jsme si nakoupili tady odtud - https://www.biro-d.cz/kamenny-obklad/ ale o jejich lepení se manžel nakonec postaral sám.

  • Pochopitelně. Rozhodně je ale lepší se na ceně za odvedenou práci domluvit předem. Nedávno mi u nás doma dělal novou elektřinu jeden známý, elektrikář a právě jsme se dohodli na tom, že mi ze známosti dá drobnou slevu. Všechen materiál, kabely, wago svorky - https://www.elfetex.cz/products/ulozny-material-svorky-a-svorkovnice/svorky-pro-instalaci/wago-a-bezsroubove-svorky a ostatní věci jsem mu ale samozřejmě musel zaplatit v plné výši.

  • Tak toto je určitě pravda. Bohužel ale někteří řemeslníci chtějí za svou práci opravdu nepřiměřeně mnoho peněz. Sama jsem toto nedávno zažila na vlastní kůži. Potřebovala jsem doma vyměnit elektro svorky. Práce na pár minut, nic extra komplikovaného, ale když mi elektrikář řekl kolik za to chce, tak mi málem spadla brada. Nakonec jsem mu za to ale samozřejmě zaplatila, protože hledat někoho jiného, kdo by to udělal levněji se mi opravdu nechtělo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit