Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro svého syna jsem pořídil kvůli jeho samostatnému chození do školy dětské chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Ty se dají kdykoliv lokalizovat, mohu se kdykoliv podívat, kde zrovna dítě je, ale i na historii jeho tras. 

  • Proboha přece taková věc jako je výpočet procent musí být pro ty děti základ když tu školu opouštějí, nebo ne? Já tomu skutečně nerozumím že se to někteří nestihli za ty roky naučit..

  • Náš syn do teď chodil na normální základní školu. Na střední ale půjde na soukromou. Prý je z toho nového prostředí celkem nervózní, ale věřím, že to zvládne. Trochu škoda je, že nikdo z jeho bývalých spolužáků nejde na stejnou školu. Na své bývalé spolužáky má alespoň vzpomínku v podobě absolventské mikiny, které si jako třída nechali udělat. 

  • Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jaké to bude až dcerka půjde do školy. No ten rok už nadešel a dcera bude nastupovat od září do školy. Už se začínám pomalu dívat po vybavení, tedy hlavně jako první po školní aktovce. Dokážete mi poradit prosím, jak vybrat kvalitní školní aktovku? Kde se podívat?

    • Školní aktovku pro dcerku do první třídy máme doma už asi 14 dnů a musím říct, že jsem tomu věnovala dost času, než jsem vybrala správnou školní aktovku a ze zkušeností co jsem získala v posledním měsíci s výběrem školní aktovky můžu doporučit se podívat po školní aktovce, která není těžká, má ergonomicky tvarovaná záda a nastavitelné popruhy, aby se dala prostě aktovka perfektně vytvarovat na záda dítěte. Jde vlastně o to, že potom dochází k rovnoměrnému zatížení dítěte.

      • Můžete mi doporučit třeba něco konkrétního? Na co se podívat prosím?

        • Jasně, já jsem pro dcerku vybrala školní batoh https://baagl.cz/products/skolni-set-airy-rainbow-unicorn v tomto setu, kde je vlastně i penál a školní sáček na boty do tělocviku. Má to tak nachystané vše vlastně v jednom vzoru, takže jí to bude dobře ladit. Díky tomu, že už to má doma nachystané se taky těší do školy, až bude moct vyrazit s novou výbavou.

          • Dík za tip na tu stránku. Taky teď vybírám právě školní batoh pro syna a nevím si moc rady. Chtěla bych nějaký, se kterým si nezničí záda. Já jsem se dívala třeba na batohy od https://www.stil.cz/ ty nevypadají vůbec špatně. Nemáte s nějakým jejich batohem nebo aktovkou někdo náhodou osobní zkušenost? Díky. :)

  • My jsme zase děti připravovali přes testy nanečisto od Přijímačky Jinak - https://www.prijimackyjinak.cz/ a musím říct, že zkušenost skvělá. Testy byli k nerozeznání a dodržovali celý formát a styl jako CERMAT. 

  • Zajímavé. Toto jsem nevěděl. No, my teď za syna na základní škole zas tak moc neplatíme. Chystá se ale teď jít na soukromou střední školu a tam už to školné je docela vysoké. Prvně ale bude muset nějak zvládnout přijímací zkoušky. Myslím si ale, že díky https://www.to-das.cz/ to snad nebude až takový probém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit