Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také jsme se rozhodli pro rekonstrukci naší koupelny, jako obklad jsme zvolili úmělý kámen, který této místnosti dodal příjemný přírodní nádech, což se podle mě v džungli velkoměsta rozhodně hodí. Od té doby totiž v koupelně trávím čas mnohem raději, je to skvělé místo na relax.

  • Náš byt už si o rekontrukci říkal už pěkně dlouho. Proto, když jsme měli možnost sjednat si úvěr u https://www.burinka.cz/uver-bez-zajisteni/ , neváhali jsme. Vedle oken, jsme se vrhli taky na kuchyň a koupelnu a musím říct, že po zimě už vidím, že se nám to opravdu vyplatilo, za vytápění jsme totiž platili jen polovinu toho co před tím.

  • Taky jsme nedávno rekonstruovali naši kuchyň a obývák a s výsledkem jsem velmi spokojen, realizaci jsme totiž nechali na profesionálech z http://www.pwinterier.cz/ , a tak se to opravdu vydařilo. Máme díky tomu moc krásnou kuchyň a útulný obývací pokoj. 

  • ivannavratil386

    Já už mám naštěstí rekonstrukci za sebou. Financoval jsem si ji z vlastních prostředků a původně jsem se do ní chtěl i pustit na vlastní pěst, ale nakonec jsem zjistil, že by to pro mě asi bylo moc a hlavně, že by to trvalo šíleně dlouho. Tak jsem si přes tento katalog řemeslníků našel několik řemeslníků, kteří mi s rekonstrukcí pomohli a díky tomu jsem ji měl během několika měsíců hotovou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit