Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je určitě pravda. Bohužel ne všichni zaměstnavatelé na toto dbají. Můj manžel s tímto má taky své zkušenosti. Pracuje jako svářeč, což je fyzicky dost náročná práce a právě v bývalé firmě měli v práci dost nevyhovující podmínky. A to ani nemluvím o šíleně krátkých pauzách atd. Nakonec odtud odešel a teď pracuje v jiné firmě, kde je to lepší. 

    • Co jsem tak slyšela, tak v podobných oborech se prý celkem vyplatí i práce v zahraničí. Nejen kvůli lepšímu platu, ale i kvůli lepším pracovním podmínkám. Kamarád takto jezdí pracovat do Německa. Jezdí tam vždy na delší dobu, podle toho o jaké zakázky se jedná, ale prý se to vyplatí. O věci jako je například nevyplacené plnění za pracovní úraz se tam prý člověk vůbec nemusí strachovat, naopak zaměstnavatelé se tam o zaměstnance starají mnohem lépe než tady. 

  • No, my třeba u nás v práci máme takový ten výdejník s barelem na vodu. Musím se ale přiznat, že ta voda z něj mi moc nechutná. Raději si do práce vždy nosím vlastní, kterou si sám doma filtruji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit