Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěla bych na auto nějaké kvalitní zabezpečení. Ideálně vyhledávací systém. Jaká je vaše zkušenost tady s tím prosím?

    • Zabezpečení auta pomocí vyhledávacího systému je naprosto ideální. Jestli chcete mít auto opravdu dobře zabezpečené, tak mohu doporučit https://www.sherlog.cz/ Máme od nich zabezpečení na operák, takže i cenově to vychází velmi fajn. Auto střežené ustavičně a v případě, že by se s ním něco dělo, tak nám hne budou volat. Nabízí navíc i záruku, že pokud by se jim náhodou auto nepodařilo vypátrat, tak nabízí vlastně kompletní vrácení peněz. 

  • Jak vybrat dobré a spolehlivé ojeté auto? Dokážete mi někdo poradit, kam se podívat? 

    • Já jsem objel hodně inzerátů a autobazarů. Musím vám říct, že jsem nakonec vzal auto u https://www.aaaauto.cz/ , kde mají fakt mega výběr a auta za rozumné ceny. Navíc mají auta prověřená přes cebii a s garancí původu i kilometrů. 

  • Tento rok jsme byli nuceni si zase kupovat do firmy nové klimakompresory. Povím vám že tolik peněz jsme za to nikdy nedali, asi se asi inovovalo a to samozřejmě nějaké ty peníze stojí. Jsem ráda že znám dobrý obchod kde takové věci sehnat ještě za rozumnou cenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit