Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedávno jsem taky řešil životní pojištění přes https://www.rixo.cz a nakonec jsem se rozhodl že budu dávat něco kolem pěti set korun, více se mi do toho investovat nechtělo protože mám i dost jiných výdajů.

  • Otevřete si stránky https://www.klik.cz/ , kde si zvolíte životní pojištění. Budete tam pak o sobě muset zadat pár informací a pak vlastně hned uvidíte porovnání pojištění. Je to strašně jednoduché a dost na tom můžete ušetřit. 

  • Přes který srovnávač pojištění jste nabídky hledal? 

  • Také jsem to dělal kvůli rodině. Žije se mi teď daleko klidněji. Ceny pojištění a hlavně i podmínky se celkem často mění, protože když vyřizuju jakékoliv pojištění, tak vždy přes srovnávač pojištění. Vyplatí se to, protože během pár minut vidíte nabídky pojišťoven z hlediska ceny i podmínek. 

  • Začala jsem přemýšlet už vážně o tom, že bych si měla životní pojištění zařídit. Máme už dvě děti a splácíme dům. Kdyby se se mnou něco stalo, tak by to pro ně byla velká finanční rána, kdybych nemohla vydělávat. Kde se pojistit výhodně a dobře? 

  • tarpedivan

    Paráda, mockrát díky za článek. Já teda zatím bohužel životní pojištění nemám, ale docela uvažuji nad tím, že bych si jej sjednal. Jen teď nevím jakou pojišťovnu zvolit. Díval jsem se na srovnání různých pojišťoven a docela se mi líbí to, co nabízí třeba Allianz. Máte s nimi někdo zkušenost? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit