Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám zatím akorát zdravotní pojištění a pojištění domácnosti . O ostatních pojištění přemýšlím, ale nevím, které si vybrat. Kdybych je měla všechny, tak budu vydělávat jenom na jejich placení. Do teď jsme taky žádnou další neměla zvládala jsem to, tak si asi pořád nechám jen to, co mám :-) .

  • Taky se chystám na sjednání životního pojištění a musím říct, že ve výběru mi dost pomohlo srovnání nabídek pojištění od https://www.rixo.cz díky kterému jsem hned věděl která je nejvýhodnější.

  • Víte co bude nejlepší? Když se sám podíváte na https://www.klik.cz/ a uděláte si tam porovnání pojištění. Jestli se vám tam bude některá pojistka z hlediska ceny a podmínek líbit, tak vlastně máte možnost sjednat si ji online. Smlouvu nemusíte chodit podepisovat na pojišťovnu. Pojištění se vlastně potvrdí tím, že ho zaplatíte přes svůj bankovní účet a máte hotovo. 

  • Ani podepsat smlouvu jste nikam nemusela jít? Bylo pak pojištění normálně platné? Kde jste to srovnávala? 

  • Životní pojištění? To jsem řešila půl roku zpátky a celkem k mému podivu jsem ho sehnala nejlíp sama na srovnávači pojištění online. Pak jsem ho taky online kompletně vyřídila, takže jsem nemusela ani nikam jít. 

  • Jelikož za chvilku už budeme rodina, tedy manželka je v očekávání, tak bych nás chtěl pojistit. Myslím si, že je to pak celkově mnohem větší jistota. Ve které pojišťovně sehnat výhodně pojištění? 

  • Paráda, mockrát díky za článek. Já teda nad tímto v minulosti nikdy moc neuvažovala, ale v poslední době začínám uvažovat nad tím, že bych si životní pojištění také sjednala. A v této souvislosti bych měla takový dotaz... Nemá čirou náhodou někdo zkušenost s touto pojišťovnou https://www.metlife.cz/individualni-pojisteni/zivotni-pojisteni/ ? Pomohlo by mi to, díky. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit