Zloději prozradili čím jim lidé usnadňují práci při vykrádání bytů
-
Pokud si chcete trochu rozšířit obzory, tak se určitě podívejte na nabídku obchodu se špionážní technikou https://www.1obchod.com/85-skryte-kamery Najdete u nich ale i wi-fi IP kameru, která se dá použít jako venkovní bezpečnostní kamera, která dokáže nahrávat online a vy si můžete stáhnout zdarma aplikaci a odkudkoliv se na obraz podívat. Kamera má ale i vnitřní paměť, takže dokáže nahrávat.
-
V jaký třeba předmětech? V čem všem se dají hledat skryté kamery?
-
Vybírala jsem kamery s manželem a není to problém. Do domu si můžete koupit skryté kamery, které budou ukryté v běžných předmětech. Kolem domu jsou ideální wi-fi IP kamery. Vše bez problémů zvládnete instalovat dle návodu svépomocí.
-
Chtěl bych do domu i kolem něj instalovat bezpečností kamery. Venku dobře viditelné a uvnitř domu ideálně skryté. Poradíte mi s tím prosím?
-
Mně asi obecně nejvíce vadí to když někdo někoho systematicky okrádá. Našla jsem třeba na internetu jeden e-shop, který v minulosti prodával něco jako dnes legálně prodává agrotex - neviditelné obrubníky a uváděl v omyl některé zákazníky tím, že jim podle webové stránky prodával jiný typ zboží.
-
Jo, tak to i my jsme uvažovali nad tím, že bychom si mohli od někoho nechat konečně zabezpečit ten náš dům a nejvíce se nám asi líbila firma tato, protože ty jejich ceny jsou za nás docela dost v pohodě a hlavně to je docela dost oveřené, kor u nás tady v ČR. No ale, posuďte sami :)
-
Tak ke mě by se snad zloději ani nedostali. My jsme s manželkou řešili tak dlouho různé brány a ploty, že jsou naprosto nepřekonatelné. Sice to zvenku vypadá, jako nějaké vězení, ale svůj úkol to plní skvěle. Věřím, že naší vilu to zachránilo před hodně krádežmi a určitě nelituji investice. Mějte se
-
Myslím si, že zabezpečení domu je důležité, i když se očividně občas narazí na nějaké "experty" ve svém oboru :-D My jsme si nechali udělat zabezpečení domu od jedné firmy, takže teď nemáme žádný strach, že by se nám něco podobného vůbec mohlo kdy stát. Určitě doporučujeme také nějaké to zabezpečení.
-
Je pravda, že kvalitní plot je prostě základ. Myslím si, že třeba pletivo není pro ochranu pozemku úplně vhodné. Betonový plot je podle mého názoru mnohem lepší řešení. Právě takový plot mám letos v plánu nechat kolem našeho domu postavit. Jeho stavbu nejspíš svěřím do rukou https://www.hk-ploty.cz/
-
Jestli můžu doporučit, tak mně se při dopadení zlodějů, kteří mi kradli na zahradě dost osvědčily fotopasti. Doma jsme naštěstí se zloději nikdy problémy neměli, ale na zahradu se nám byli podívat už asi třikrát. Ještě štěstí, že právě díky fotopastem se je podařilo dopadnout. Od té doby máme klid.
-
Velmi zajímavé. Mockrát děkuji za článek. To když se k nám domů naposledy vloupali zloději, tak to měli celkem snadné. Doma jsme neměli žádný pořádný bezpečnostní systém a v plotě jsme měli několik děr. Dnes už tomu tak není. Dům máme zabezpečený nejmodernějším alarmem a kolem celého pozemku úplně nový plot.