Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Tak já jsem si prošel ztrátou zaměstnání už několikrát. Nejdůležitější je asi neklesat na mysli. :) Však ona se vždy nějaká pracovní nabídka dřív nebo později objeví. Já teď například pracuji v průmyslovém prostředí a musím říct, že mi to celkem vyhovuje. Od firmy dostávám například i peníze na různé ochranné pomůcky, pracovní obuv, viz https://www.ardon.cz/c/310/pracovni-obuv atd. To je podle mě super. :)

  • tarpedivan

    Zajímavý článek. Asi to dost záleží na úhlu pohledu. Já například vyhazov z mého posledního zaměstnání ze začátku bral jako něco špatného, ale velmi rychle se to obrátilo v můj prospěch. Když jsem byl nezaměstnaný, tak jsem totiž dostal nápad, že bych si mohl rozjet své vlastní podnikání. Jsem za to moc rád, protože teď jsem spokojenější, než kdy dřív.

    • ivanka386

      Zcela s vámi souhlasím. Když jsem před pár lety přišla o práci, tak jsem docela začala propadat panice. Nedokázala jsem si představit co bez práce budu dělat. Nakonec se ale ukázalo, že všechno zlé je pro něco dobré, protože se mi během chvíle podařilo najít novou a mnohem lépe placenou práci. Velmi mi s tím pomohla i tato pracovní agentura: https://www.aprm.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit