Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsou drahé, tedy já je kupuji ze stejného obchodu jako jsem kupoval právě i 3D tiskárnu https://nc.cz/3d-tiskarna-felix-one-stavebnice-single-extruder_d358544.html a dají se tam pořídit za rozumnou cenu. Celkově jsem s tiskárnou spokojený, funguje velmi dobře. 

  • Jenom za dvacet tisíc? A ty náplně pak do té 3D tiskárny jsou hodně drahé? Můžete mi prosím říct, kde bych se mohla podívat na tu tiskárnu co jste vybrala vy? 

  • A co by jste chtěla na 3D tiskárně dělat? Ono je dobré si to předem rozmyslet a podle toho pak taky tiskárnu vybírat. Mě se povedlo vybrat kvalitní tiskárnu za dvacet tisíc. Když potom budete kupovat i kvalitní náplně, tak budete velmi spokojená. 

  • Také bych chtěla do svých tvořících projektů přinést trochu více inovace, a tak jsem se začala dívat právě po 3D tiskárnách. Kdo by dokážete poradit s výběrem? 

  • My s 3D tiskárnou taky vyrábíme všechno možný. Klidně bychom mohli mít v práci dvě, nebo tři, protože ta jedna je v permanentním zápřahu. Úplně se divím, že takový zatížení ještě zvládá :-D . Co vím, tak jsme u ní měnili jen skleněné podložky pro tisk , ale jinak je všechno původní :-) .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit