Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já teda nemusím mít. Mně úplně stačí auto, které jede po silnici a bezpečně mě doveze tam, kam potřebuju. Kdyby bylo na silnicích ještě míň aut, tak by to bylo jedině dobře. Je strašný, jaký je provoz. Já autům vůbec nerozumím, takže je mi jedno, jaké si manžel koupil nebo zase koupí. Jsem hlavně ráda, že mi koupil na zimu nové pneumatiky z https://www.intercars.cz/jsem-motorista/ a snad je do zimy stihne i přezout :-) .

  • klid

    Technicky možná zajímavé, praktické využití minimální ... možná někde v odlehlých končinách apod... představa masovějšího použití je stupidní a směšná ...  

  • Pred par lety se uz o tohle pokousel nejaky Jan Tleskac . Byl dokonce ekologictejsi , Greta by mela z jeho eko bio pohonu slapanim radost. Ale bohuzel , mam ten dojem ze se od jeho doby cekem nikam nic nepohlo. Mozna je to dobre. Kdyz je videt , jak lide nezvladaji rizeni neceho co se aspon pohybuje po zemi na kolech , predstava ze podobna individua budou ridit neco ve vzduch ve trech dimnezich je doslova silena . 

    Radeji at zustane jenom u sneni a fantazmagorii. Uz takhle to je nezvladnute. 

    • VlastimilCech

      Nedovedu si představit praktické, běžné použití... 

  • VlastimilCech

    Nu, další stroj, který je špatným autem a ještě horším letadlem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit