Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Snad si pan profesor Ben JISRAEL přečetl v r.2015 

    Dále jsme analyzovali infekci u citlivějších, stárnoucích (12 měsíců) zvířat. Zvířata infikovaná SARS-MA15 rychle zhubla a podlehla infekci.

    Co na to asi citlivější školáci v Izraeli řeknou?

  • Zajímavý názor ve vztahu k pandemii SARS přednesl pan profesor Ben JISRAEL během pondělního (13.4.2020) vysílání televizní stanice Israel’s Channel 12. Své tvrzení, že pandemie SARS, způsobená 2019-CoViD skončí do 70 dnů, podložil velmi seriosními výsledky výzkumu, provedeného s dalšími kolegy na univerzitě v Tel Avivu, vztahujího se k obdobným epidemiím, způsobeným RNA virusy v historii. 

    Ze závěrů tohoto výzkumu jednoznačně vyplývá, že existuje matematický vzorec mezi výskytem, křivkou onemocnění a úbytkem případů nákazy po celém světě Podle matematika „čísla hovoří sama za sebe”. Jako příklad uvedl poměrně benevolentní opatření v zemích jako Švédsko či Singapur.

    Podle matematika je však v pořádku dodržovat některá opatření, jako například sociální odstup, karanténu a pod,

    Omezování ekonomiky jednotlivých zemí však podle pana profesora jednoznačně smysl nemá! 

    Aplikováno na Israel, kde denně zemře zhruba 140 lidí -  v souvislosti s nákazou novým 2019 CoViD přibude 1 - 2 oběti SARS denně ve stávající statistice úmrtí. 

    Horší však je, že kvůli vládním opatřením - podle pana profesora Ben JISRAEL - země zaznamená citelný ekonomický propad.

  • "Obyčejnou chřipkou" onemocnělo od začátku roku 145 200 lidí, zemřelo 199 lidí, což je  47 lidí/měsíc  

    TBC nejrůznější lokalizace - bylo zaznamenáno 445 nových onemocnění v roce 2018 (poslední publikovaná data - ale trend z posledních let zůstává shodný) - 37 lidí za měsíc. Úmrtnost je zde nízká, díky zvládnuté léčbě. 

    Atd., atd...

  • Ona věda, zvaná STATISTIKA, je dost neúprosná - a dovoluje si říkat, že:

    K dnešnímu dni v České republice na SARS, způsobený 2019-CoViD, zemřelo k 15.3. celkem 163 nemocných (46,6 v průměru za měsíc) ze 6151 nemocných - 2,65% 

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    Na infarkt myokardu zemřelo  v České republice v roce 2019 celkem 3 989 lidí (332 v průměru za měsíc - což je 7x (sedmkrát) více, než na SARS).

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nemocných ischemickou chorobou srdeční je v ČR přes 40.000 jedinců - pak tedy 9,97%  (přibližně každý desátý) nemocných na následky této nemoci umírá . . . 
















  • Ať nám tito vědci poradi,  jak se máme chránit jinak. Vždyť  celá ochranná opatření lékařů    umožňuje částečné promoření, akorát je pozvolné bez tisíců obětí 

  • Karel

    Mě virus podsunul že mám smrkat do textilního kapesníku, Vám ale podsunul myšlenku aby se lépe šířil že máte prskat na ostatní aby se lépe šířil, nevěřte mu...

    A nyní vážně, vždyť roušku už nemusíte nosit, nejen doma ale i venku pokud "sportujete" jen se musíte vyhýbat jiným lidem a při potkávání méně než dva metry, nebo při stání před občerstvovacím okénkem, nebo nakupováni v hobby marketu si ji nasadit a to nejen kvůli ochrance ale zejména kvůli druhému "svobodu myslnému" přenašeči jako Vy aby Vás nenakazil. 

  • To jako kdo jsou britští vědci. Těch pár magorů co žije v plesnivý zemi potažený kobercema. Připravujeme akci ,přijel jsi český občane vydělávající  v GB  za zdravotní péčí placenou do ČR´. Tak si ji zaplať. Týká se to kontroly soukromých ordinací, které velmi často zneužívají český solidární systém. Tzv. na cizí knížku.No uvidíme jak to dopadne hlavně u Šmuclerovců.

  • Etabluje se koronavirové náboženství nebo-li souhrn iracionálních dogmat, a též je postulována u nás roušková věrouka, resp. módní vlna roušek, která je integrální součástí koronavirového náboženství, jehož veleknězi Babiš, Prymula a spol. se nám snaží vnutit nošení roušek a další přikázání rouškové věrouky. Podobně platí třeba v islámské věrouce povinné nošení burky atd. V české kotlině jsme svědky budování teokratické diktatury na bázi koronavirového náboženství. Odmítám násilné vnucování rouškové věrouky a další nesmysly související s budováním antidemokratického náboženského režimu. Odmítám dogmata koronavirového náboženství. 

  • TheGGG

    prostě klasika, je to složitý problém a tak se vědci nemůžou zhodnout a hádají se o tom jaký je správný postup, to se stává vždy a je to naprosto pochopitelné, dobré je si poslechnout všechny názory a ignorovat pouze ty, kde vědec své názory propaguje, pouze na zakázku nějaké další strany

  • Souhlas. Pokud Zima může dělat rektora na UK, tak se musí Karel v hrobě obracet......

  • s těma vakcínama bych brzdil , ok pro těžké případy , ale pro každého a takhle rychle , východní Evropa je na tom lépe s očkováním proti TBC ? a nikoho nenapadlo že je také méně přeočkovaná na chřipku , no bude to oříšek , jen tak mimochodem ta jižní Itálie neodpovídá modelu horší zdravotnictví , horší průběh , tady by asi byli na místě vědecké přístupy.

  • Třeba vědci co zjistili že špinavý vzduch je vhodný pro šíření respiračních onemocnění , to věděl i nevyučenej Dežo z  komunistického Mostecka co ukončil institut v páté zš když šel sázet stromky na Šumavu.

  • Taková "běžná viroza" a New York mohou přejmenovat New Kantubek.Tady někomu hrabe , lidi jen po dvou a ve školách bude zavřeno třeba 30 dětí 6 hodin spolu , jako někdo už by měl říct dost.Přitom se ukázalo že pravě stísněný prostor a více lidí pohromadě v delším čase je kritické pro přenos , viz.letadla .Takže školáci budou testovat smrtnost"čínské chřipčičky"na mladé , no snad to není na příkaz česko - čínské komory soudruha tvrdíka.Zatím si to bere jen staré a to po celých domovech důchodců a budeme ted čekat na školy.?

  • Karel

    To je snad zlý sen, tihle "vědci" dítě Koronavir nemusí ani dostat ba jej ani nemusí dostat dítě nemocného rodiče ale může si ho přinést do školy(třeba na pomůckách, šatech....) od nemocného málo příznakového rodiče, nebo z autobusu či jiné činnosti při cestě do školy a z ní a je na průšvih zaděláno,

    podobně jako uvolnění karantény, dnes jsem viděl třeba běžce bez roušky naproti šli manželé s rouškami sice se vyhnuli obloukem ale zapomněli na čas po který se tento virus drží i na slunci, natož ve stínu drží aerosoly a po vyhnutí se vrátili nejen do původní trasy, ale i trasy ve které běžec vypustil aerosol(dech zvýšený o námahu) měli sice roušky ale vzhledem k jejich částečné propustnosti by dostali obrovskou dávku virů, kdyby šlo o nemocného člověka v počátečním stádiu nebo přenašeče.

    Fronty u stánků by se měli orientovat nejen po vzdálenostech ale i po směru větru(stát kolmo) protože když vstoupíte při bezvětří(venku skoro není ale v hobby marketech ano) do aerosolu(dechu člověka) nebo to vítr roznese na jednu či druhou stranu na dalšího člověka je určená vzdálenost nanic a nejnebezpečnější je virus vdechnutý přímo do plic(několik) nebo když je ho "velké množství"(milióntiny gramu) oči, ústní dutina.

    Možná někteří z nás to "promořování" přežijí(než se uvede do provozu za dva či tři měsíce nějaký lék či vakcína) ale pro jistotu si pořídím poslední vůli, protože já ani většina z nás nepatří mezi vyvolené.  

  • Uvidíme na konci cesty, kteří "vědci" nebo vědci budou mít pravdu.

    V tuto chvíli existují názory od A do Z a za každým stojí vědci. Snad budou mít Britové štěstí. 


  • Rektor UK Zíma a "největší autorita" ? Si snad tady děláte srandu?Přeci pokud někdo kočíruje vysokou školu, která se aktualně propadla v celosvětovém žebříčku všech VŠ , tak je to jen  - slušně řečeno  takový komparzista v taláru.Z nějakého 164 místa škola spadla na 182 místo. Plagiátorství diplomových prací se tam řeší/neřeší. Takže v klídku s těmi "autoritami".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit