Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • áááá našel se nám pan Všeználek. Ale jinak naprosto mimo.Zatím to vypadá že jsme vzdáleni poučkám a pokynům z Bruselu.V globálním celosvětovém žebříčku boje s pandemií, se vzdalujeme vyspělým zemím EU.Těmto zemím skokově počty nakažených a mrtvých přibávají.A pak se tady najdou různí bezmozci, kteří chtějí být vidět.Předseda ROH nějaký Středula, za TOP nějaká Pekarová, nebo nějaký Kalousek.Jinak všichni profesionální kydači hnoje. To se nám to mudruje a háže jedovatá slina, když za nic neodpovídám.




  • Ponekud kontraproduktivni clanek. Jinde se zase muze clovek docist jaky se ocekava narust porodnosti , takova dalsi generace husakovych deti , snad jeste ve vetsim meritku na obzoru . A z vlastni praxe si to dovolim potvrdit. Na jedne strane roste udajne domaci nasili , to se me netyka , nejsem nasilnicke povahy , na strane druhe dochazi k vyplnovani volneho casu sexem snad ve vsech moznych podobach.  S tim mohu souhlasit  Tedy po ocisteni tohoto tvrzeni o homo / cenzura , zoo/ cenzura, ped / cenzura, ger / cezura  a jeste nekolik dalsich netradicnich disciplin , ktere nemusime ja ani partnerka /ky / a tudiz ani neprovozujeme . 

    Mezi discipliny ktere naopak provozujeme patri dobrovolna myslivost. Spojeno s parohy souseda a nejen jeho. Take sice ponekud kontroverzni , v tehle dobe mysleno , jedeme v tom ve vice lidech a pohlavich  / onen nazev cenzura nepusti ani po 22 vecer / ,  cili grupac , vzdy s rouskou... Ovsem zase. Pri prvnim kontaktu , takzvanem styku , dojde stejne k takovemu sblizeni , ze uz se vicemene jedna o rodinu. Takze tam je uz vyjimka a vlastne k zadnemu poruseni distancu nedochazi . O nejakem socialnim odstupu nemuze byt rec v zadnem okamziku , to je nesmysl.  

    Spolecnym jmenovatelem tohoto vseho je prave onen socialni odstup. Ten se proste nekona . Ani metr, ani dva , proste zadny odstup neni a ani jedna zucastnena strana ho nevyzaduje a sama nedodrzuje. 

    Kdo ma pravdu s tim odstupem se ukaze nekdy tak okolo Vanoc + - . Tento mesic , dalsi mesic , jak to jeste dlouho potrva  + 9 dalsich , tak by to nazvala vedecka rada statu. 

    Tech zemrelych je mi lito , to ano. Zemreme vsichni nakonec . Ale na druhe strane. Cely tenhle cirkus s tim korunovym virem prinesl take neco dobreho. Cely svet se tak nejak zklidnil , ztichl, ulice jsou najednou poloprazdne ,lide se prestali pachtit a stvat za nesmysly , no proste vsechno se nejak vratilo ke korenum a nikomu to nijak nevadi. 

    Par trhlych ekonomu nam brzy sdeli , o kolik procent neceho jsme prisli.  Jak to spocitaji nechapu , ale nevadi. Stejne jako pred staletimi. Tenhle hrad , katedrala , most , musi byt dostaven a vysvecen k nejakemu vyroci , nebo je konec sveta. Stalo se , nestalo ? Des uz nikdo nevi. A ta zbytecna stavba tam uz strasi tolik stoleti vicemene zbytecne a na nic. Obcas nekdo skrtne sircickou , viz loni Notre Dame.  Nekolik zbytecnych predvede psycho nudne  zhrouceni z toho nestesti co nelze nahradit , ale jinak se nic nedeje. Jedeme dal. A tak to bude i ted a i v budoucnu . Ono tohle vyrazeni na neutral lidem jenom prospelo .Tim jsem si jisty.  Jako neznaboh si rikam a kladu si otazku. Je to jen nahoda tohle vsechno , nebo se nekde neco cosi uz nemohlo na konani lidstva divat a proto se tohle ted deje ? 

  • Nejděsivější je ta skutečnost, že jeden egomaniak, prý virolog, se snaží deseti miliónům občanů vnucovat svoji vůli, své absurdní vize, a daří se mu to. Šrouby budování eurohujerské diktatury jsou dál utahovány pomocí prymulovského příkaznického režimu. Lidé by neměli příliš naslouchat strašení. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit