Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stres škodí všemu.  Jako by těch problémů nebylo dost, ještě si každý člověk škodí sám sobě. Žijeme jenom jednou, tak je potřeba si ten život užívat, co jen to jde. Já se tím řídím, ale manžel se pořád stresuje a svojí špatnou náladou mě dost strhává s sebou. I proto jsem se rozhodla mu koupit Krupa kratom , protože už jsem fakt nevěděla, jak mu ty jeho nálady zlepšit.

• Dobrou chuť!
  • Zásada přiměřenosti platí i pro stres. Mnoho stresu, jenž je nyní podmiňován zejména ve směru z Bruselu, kde nonstop bruselští eurohujeři pracují na projektech, které mají Evropany ještě více stresovat, člověku škodí. Je známo, že stresovaný člověk se snadněji nachladí, má větší pravděpodobnost přijít k nějakému těžšímu onemocnění. Zdravý člověk je v pohodě, není vystaven stresům a rozčilením. Jenže když bruselský eurohujer chce opět zavést migrační kvóty pro všechny státy EU a u nás má mít migrační nájezdník mnohem vyšší příjem a komfort než český důchodce, tak takováto tristní skutečnost je hodně stresující...Každý politik by měl důkladně zvažovat nakolik své občany bude stresovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit