Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč by musel nutně být inteligentnější? podstatné je, že bude umět lépe přežít a pokud mu v tom inteligence bude na překážku - a lidské války a sklony k sebezničení to ukazují, pak není důvod, aby ji vyselektoval
  • Zajímavé je, že pokud platí Darwinova teorie, nevytvořili dinosauří za tak dlouhou dobu svého vývoje inteligentního dinosaura podobného člověku, proč?
  • ano, toto je problém, který nás dnes, kdy hrozí válka a ne jedna, která zasáhne i Evropu, zajímá nejvíc. Proč to dinosaurům trvalo tak dlouho, když my jsem si pospíšili a není vyloučeno, že zanikneme rovněž - vlastní rukou
  • Kolikrát si říkám, pokud zde tak dlouho žily dinosauři byl ještě někdo nad nimi? Řídil je někdo nebo to někdo stvořil a nechal to volně bez dalšího zásahu vyvíjet?
    Mluví se o mimozemšťanech kteří nás navštěvují, ovlivňovali vývoj dinosaurů?
    Proč se zde objevil člověk? Má toto vše hlubší význam, který nechápeme?
    Je člověk jenom jeden z článků, který má zde své místo a až splní co má odejde a přijde jiný vyspělejší inteligentnější tvor? Bude mít asi dvě nohy jako člověk a dinosaurus. Bude mít asi dvě ruce podobný dinosauru jako drápy? Bude mít asi jednu hlavu jako většina tvorů. Chtěl bych se probrat za tisíc let.
    • Tak to nechtěj,dle prognóz tady nikdo nebude,jen zdevastovaná příroda.Václav

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit