Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    mám ho rád ale pokud ho má bůh radši ,ať si ho veme
  • Tento válečný štváč a zločinec se hodí akorát k tamtamu
  • Je sice hezký, jak je pro mnohé Obama nepřítel číslo 1, ale Putin je to stejný. Můžou si akorát podat ruce.
    Za chvíli by si taky mohl chtít vytvořit ruskej ostrůvek z Varů, a když mu ho mírově dáme, tak to bude OK, ne?
    Pokud se rusům nelíbilo na Krymu, Rusko je dostatečně velký, mohli jít. Pokud ho dali darem Ukrajině, byl její. A jakkoliv to ospravedlnit nejde.
    Je to prostě jen jeden šmejd ze západu (které má své obdivovatele, podporovatele a skupinu fanatických přívrženců) versus druhej šmejd z východu (které má své obdivovatele, podporovatele a skupinu fanatických přívrženců)
    • nO JEN SE KOUKNI KOLIKŽE MAJÍ AMÍCI VOJENSKÝCH ZÁKLADEN VE SVĚTĚ A KOLIK RÚSOVÉ A PAK NĚCO PIŠ. Já vím, že se ti to nebude líbit ale bohužel je to fakt....A ještě něco.. porovnej si jak to vypadá v zemích kde působí , kdy se místo budování jen válčí, vraždí, krade... My jsme sice byli v ruské sféře vlivu ale byl klid, stavělo se vyrábělo, hlídala kvalita... zatím co přišlo ze západu po saměťáku tak jsou to samé šmejdy, zlikvidované fabriky, zloději a podobná verbež mají pré.. a to dřív nebylo....
    • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun neradi bereme někomu naivní iluze, ale když se nachomejtne "chuj na entou", tak se neudržíme a reagujeme. Poslyš "Jeweli", obyčejných lidí na Krymu se nikdo na nic neptal, když jej Chruščev i se všemi občany politicky daroval své rodné Ukrajině. Byla to jen politická hra (stejná jakou s námi sehrál Pružinskýj a Mečiar, kteří se taky nikoho na nic neptali dopustili se vlastizrady a pseudodemokrat Pružinskýj má dodnes kožní vyrážku, když slyší slovo referendum...). A že na Krymu vždy žili etničtí Rusové, kteří s Ukrajinou neměli nic společného, to asi nejspíš tvůj pravičácký mozeček není schopen pochopit. Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy mě se zdá, že chytrých lidí rapidně ubývá a blbci jako by z nebe padali..."! A měl synek jako vždy absolutní recht...!
  • Dostane telefén, jaký měla i vedoucí premiérovy kanceláře? Šifrovaný? Nejlevnější je za pouhých 85 000 Kč. Páč, když děláte nějaké "křišťálově čisté" akce, tak se tomu nevyhnete.
    Nemusí hned každý slušný člověk vědět, co se děje za špínu. (A ještě se Péťa střapcoval, že on nic a ona už vůbec ne, že měla právo nařídit "špionážní" akci proti jeho dnes již bývalé).
  • Obamo doufám že by světu alespoň částečně pomohlo kdyby to tvoje vytuněné letadýlko hapalo spolu s tvým týmem krvežíznivých poradců a tlupou novinářů demagogů ! Přeji hezký ale krátký let střemhlav dolů !
  • Barák s Bombama-Obama, co je maňáskem Bilderbergu a "demokrat" na rozdíl od Čechů demokratů co Slovákům dovolili odejít a vybudovat si svůj stát a nikdo je z nás nebombardoval, tak Babral Ohava nedovolí východu Ukrajiny se odtrhnout a bombarduje je pomocí vorů v zakoně a fašistů banderovců a upaluje lidi v Oděse i těhotné ženy. Opravdu zrůdička k pohledání made in USRAE. To každý opičák v jakékoliv ZOO má vyšší hodnotu a Ohavovi nepomůže žádný Boeing ani ten nejvytuněnější, když má totálně zdegenerované cítění pro lidskost a páteř. Prachy na prvním místě jsou pro něho to nejdůležitější, a válčí všude po světě -Ukrajina, Blízký východ - přes mrtvoly vpřed.
  • V první větě máte chybu ve slově libovolné
    • janchor
      Díky za upozornění, opraveno.
      • Šotka znova popravit a tentokrát bolestněji, je to hajzl! :)
        • janchor
          Plánujeme i mučení, nejspíš předčítáním diskuzních příspěvků o politice.
    • Chyby dneska najdete všude a mnohem horší, než je výše uvedený překlep, který alespoň nemění smysl tvrzení. Chyby najdete v televizi, v rozhlase, v tisku, v institucích na vývěskách, cedulkách, v supermarketech, na ulicích. I když na ně upozorníte, nikdo se v drtivé většině nesnaží to opravit. A to ani v případech, kdy je to jednoduché a rychlé. To ostatně také svědčí o dnešní civilizaci a její úrovni. Moc nemá smyslu se tím zabývat. Je to hlavou proti zdi. Viděl jsem na takovýchto portálech i chyby, které úplně změnily smysl titulku, a přesto ani takovou chybu se nikdo nesnaží opravit, prostě jednou to tam tak je a basta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit