-
To jsou mi objevy.
Nedávno přišli na to že geneticky je velmi pravděpodobné že dvěma číňanům se narodí dítě ze šikmýma očima. Rovněž zvýšená pravděpodobnost kudrnatých vlasů u somálců zaskočila nejednoho odborníka. Vrcholný objev pak byl učiněn když dvěma homosexuálům se žádné společné dítě nenarodilo.....
Kdyby s tímhle přišel áda tak je v učebnicích jako odstrašující příklad.
Jestli oni ti genetici nebudou skrytí rasisti. Nemělo by se proti nim zakročit ??
No ale jak už to bývá. Typnu si že zakročeno bude dnes proti mně. *1* *1* *1* -
-
Je zajímavé, že jsem v základní škole nenarazil na žádného homosexuála.
Jak šel čas, kluci se vesměs oženili a založili rodiny. Několik svobodných snad
zůstalo, ale ti spíš než k "partnerovi" tíhli k pivu. Ale to bylo v čase trestnosti.
Možná, že to byla strašná přetvářka do té doby něž se k nám vlomila Svoboda.
Vznikaly 4% organizace a najednou je jich tolik, že by se snad i vyplatilo utvořit
"prověrkové komise", které by prokádrovaly každého registrovaného gaye, zda
náhodou není homosexuál-oportunista.
Pan prezident Václav Klaus to označil přesně, že jde o HOMOSEXUALISMUS.
No a teď přibylo i vědecké zdůvodnění. -
-
Ono je to možná tím, že dřív byl sex ve škole tabu, zatímco dnes se tam děti učí souložit.
Pokud jde o Klause, hovoří se o jeho homosexualitě, což je skutečnost, která mi u něho nejméně vadí.
-
-
-
Sex je určen Přírodou k rozmnožování. Pokud někdo používá sex pro potěšení nebo pro ukrácení dlouhé chvíle, je jeho věc, jak a s kým ho provozuje, zda je heterosexuální nebo homosexuální. Nechápu proč do toho stále někdo šťourá. Jídlo je určené Přírodou k tomu, aby organismus získal energii k životu. A jestliže někdo konzumuje víc potravy než potřebuje a pěstuje obžerství, je to jeho věc.
-
-
Souhlasím, ale vysvětlujte to manželkám.
-
Ještě vy ty obézní mohli požádat každoroční průvod Prahou, aby ukázali, že jsou mezi námi a že se za svoji obezitu nestydí. Třeba.....PragueObezit?
-
-
A co teprve simon tečka. Ten je ale úúúplně jasnej. *1* *1* *1*
-
-
Jasný je pouze to že ty sám jsi multinick Tečka a snažíš se to maskovat.
Protože za A Simona není tečka. Ten tu byl dávno před ní a měl nick jako anonym.
Takže jsi Simoně překroutil jméno a narouboval jí ještě navíc na tvůj nick tečka.
Zase hraješ divadlo ale už ti ho nikdo nežere blbe. Ty sám tu jsi totiž častějc
než ona.
-
-
Zrovnatak můžu na základě genů předpovídat jestli bude víc na blondýny, brunety či zrzky, jestli bude víc na starší nebo na mladší... Homosexualita je naučené chování je to čistě sex za ůčelem určité rozkoše je to špatný nechutný sex není rozdíl jestli se někdo narodí s tím že ho přitahujou víc děti, zvířata, mrtvoly, výfuky aut... či stejné pohlaví!!! Jakej sex bude kdo provozovat určuje jen jeho mozek ne tělo....
-
skoro bych řekla, že stačí počkat do osmi deseti let a hned se ví,do koho se dítě zamilovává... někteří samozřejmě později a není třeba genetiky
-
Pod svícnem bejvá největší tma. Takže mm ty sám jsi Tečka.
Když sem přišla šílená tapetářka Simona sebrala ti prostor. Tak jsi se postupně
vytratil a navlíknul sis novej převlek.
Jinak Gay je spíše ten komu vadí ženská Simona.