Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se stav nemocných zhorší sedmý den ? - no přece aby se  v Hongkongu nemohli znovu sejít na a demonstrovat  každý týden.

    Konečně nalezli ten správný odvar snu každého začínajícího diktátora , vypadá to že všichni onemocněli a neví proč , no tak asi dneska nepřijdou a do TV dáme že lidi nepřišli a nemají důvod demonstrovat.Toto je soukromá úvaha a podobnost s něčím čistě náhodná.

    Cov19>20mil+R<1

  • Nový typ koronavirusu, vyvolávající onemocnění COVID-19, se zatím choval relativně stabilně. Zdálo se, že mutuje podstatně pomaleji než virus chřipky.

    Ale to, že virus mutuje pomaleji, neznamená, že nemutuje vůbec.

    Analýzám mutace virusu SARS-CoV-2 se věnují dvě vědecké studie.

    První, zpracovaná Arizonskou státní univerzitou, objevila ve vzorku virusu, odebraného pacientovi v arizonském městě Tempe, širokou deleci - odstranění nukleotidů - stavebních kamenů nukleových kyselin, ze sekvence DNA virusu.

    Druhá, zpracovaná Národní laboratoří v Los Alamos, sledovala mutování virusu během vypuknutí chroby a předpokládá, že jeden ze zmutovanýc virusových kmenů je okonce nakažlivější než ten z Wu-Chan.

    Vědci pracující na arizonské studii však vygenerovali ze série vzorků tři úplné genomy SARS-CoV-2 a zjistili, že jeden z nich (AZ-ASU2923), vykazoval deleci týkající se 81 párů nukleových bází v genu ORF7a.

    Vědci vygenerovali ze série vzorků tři úplné genomy SARS-CoV-2 a zjistili, že jeden z nich, jenž nazvali AZ-ASU2923, vykazoval velkou deleci - týkající se 81 párů nukleových bází - v genu nazvaném ORF7a. Tento gen vytváří doplňkovou bílkovinu, která pomáhá viru nakazit lidského hostitele, a pak se dále replikovat a šířit v jeho organismu. Lze předpokládat, že tento protein pomáhá virusu obejít imunitní systém a po dokončení replikačního procesu zabít buňku.

  • Je vidět, že máte nastudováno...

  • gaheris

    Klídek, ušáci už mají serum, když to sami vyvinuli, a přinesli to jejich armádní sportovci na přebory do toho Vuchanu, už se to provalilo, to si může tvrdit každej co chce, ale tohle je nejpravděpodobnější!

    • ty si mazanej , a chytřejší než😇

      List South China Morning Post s odkazem na čínské vládní údaje napsal, že podle nejnovějších zpráv byla však infekce zjištěna již 17. listopadu u 55letého obyvatele provincie Chu-pej. 

      Od tohoto data se denně objevovalo v ohnisku nákazy jeden až pět nových případů. Do 15. prosince bylo v Číně registrováno 27 nakažených. První dvouciferný denní nárůst případů byl evidován 17. prosince.

      jak rychle se nákaza šířila v prvních dnech. Definitivně by také mohl být stanoven zdroj infekce a zhodnocena reakce čínských úřadů. Podle kritiků se úřady snažily začínající epidemii tajit.

      Proto už v druhé polovině listopadu skupovali roušky a respirátory po celým světě - no přece kvůli pacientovi  který se teprve objeví😎.Na ty tisíce ostatních co už se objevili tak nějak komunistická statistika zapomněla .

      Pak ještě může být že všichni občané ČLR začali po  odpoledne něco kutit a řezali flexou a potřebovali respirátory 😂😂😂

  • Koronavirus je pouze mediální  bublina mohutně podporovaná politiky a stálo by za to pátrat proč byla tato bublina vytvořena a k čemu slouží.

    čísla vytržená z kontextu znějí pro hloupé ovečky děsivě - v Německu zemřelo 2000 lidí. Hrůza a děs.  Kdepak. Z pohledu pozůstalých je to tragédie ale ze statisticého hlediska je to prkotina protože Německo má 80 nebo kolik milionů obyvatel.  Stejně tak ve Španělsku nebo ve Francii jde v porovnání na počet obyvatel o směšně nízká čísla úmrtí.  U nás je nakaženo tak 8000 lidí což je směšně nízký počet a přesto přes 10 milionů lidských ovcí poslušně nosí roušky a dobrovolně se podřizuje diktatuře a omezením.  Děsím se toho že lidé jsou pořád stejně snadno ovladatelné ovce a tato bublina ukázala jak snadno by se dala v EU nastolit diktatura a to ještě za potlesku hloupých ovcí.  Možná je to trénink na události budoucí.

    Samotní lékaři kterým média samozřejmě prostor nedávají říkají že do úmrtí na koronavirus jsou započítáváni starší lidé nad 60 let kteří měly celou řadu jiných nemocí a mohly zemřít na cokoliv nebo prostě přirozeně věkem.

    Virus by se ve státech EU nikdy nerozšířil kdyby vlády včas uzavřely hranice a izolovaly komunity čínských občanů kteří virus dovezly z číny a také vlastní nezodpovědné domácí občany kteří jezdily vesele na dovolenou do zemí a rekreačních oblastí kde nákaza už řádila.  pak po návratu z dovolené virus dovezly do vlastních států. 

    V Sýrii zemřelo za šest let války 465 tisíc lidí.  Více úmrtí než má na svědom mediální í bublina koronavirus v celé Evropě.   Zajímá to někoho?  ne.



    • v té Sýrii je příčina vcelku jasná , nekroza srdce či smrtelný zápal plic z ničeho nic asi běžná chřipčička nebude 

    •  bohužel díky těmhle hloupým názorům jako paníckova to dostat pod kontrolu jen tak nepůjde ,(teda jestli to vůbec půjde nebo to odezní samo)

  • Ten Ko-Či-Vir (komunistický čínský virus) se rozšířil z Číny, kde vládne rudý fašismus alias komunismus. A začalo to ve Wu-Chanu, kde jsou prý nějaké vojenské výzkumné bakteriologické laboratoře. A k čemu jinému by vojáci vyvíjeli a zkoumali bakterie a viry jež jako prostředek pro vedení bakteriologické války? A že to mnoho nevinných lidí zaplatí životem? Pro komunisty platí "nas mnogo" a tak pracovních sil bude vždy dost. A není vyloučeno, že ti čínští komunističtí vládcové už mají pro sebe vyvinutou ochrannou vakcínu. A že by čínští komunisté nechtěli "počínštit" a "pokomustit" svět? To si může myslet jen ten, kdo nezná čínskou mentalitu. Kéž bych se mýlil!!!

    • josef.chmela

      Zase tady plácáš ty své blbosti a děláš ty své hloupé ideologické závěry. Nic o tom nevíš a dubluješ pouze hloupého Trumpa, který však jen hledá nějakou záminku jak by dále mohl terorizovat a zotročovat suverénní státy světa.

      Podle tvé teorie se i my připravujeme na vedení bakteriologické války, když se v našich laboratořích zkoumají viry a bakterie? Nech se vyšetřit, jsi nemocný zamrzlým antikomunismem.

      • „Metafyzická vina je nedostatek absolutní solidarity s člověkem jako člověkem. Tato solidarita je porušena, přihlížím-li, jak dochází k bezpráví a zločinu. Nestačí, že dávám obezřetně život v sázku, abych tomu zabránil. Dochází-li k tomu, a jsem-li při tom, a zůstávám naživu, zatímco druhý je vražděn, pak je ve mně hlas, díky němuž si uvědomuji: to, že ještě žiji, je moje vina." říkával už Jaspers

        Občan má pravdu...

  • Prymula je pochopitelně skeptický k vakcíně, protože účinná vakcína by prymulovské řádění ukončila. Vakcína by ukončila trend prymulizace (sofistikovaná fašizace) české společnosti a Prymula by přestal být slavný. 

    • Prymula ví o čem mluví ono to funguje i vypadá jako takové kapenkové  aids , akorát že u někoho je to lehké či nijaké a jiný má smůlu .

  • josef.chmela

    My, obyčejní lidi na venkově budeme žít normálně. To jen pražáci mají stále nějaký problém. Babiš a jeho vláda,  jim neustále ubližuje, omezuje jejich lidská práva, zakazuje jim cestovat, prezident jim dělá neustále ostudu, nemohou protestovat proti čemukoli ve formě milion chlívů, neustále osočovat vládu pomocí pražských pidistran Pirátů, ODSáků a TOPáků - hlupáků. Rusové a Číńané je chtějí zlikvidovat, atd, atd.... Chudáci pražáci, oni to mají těžké, neustále si myslí, že jsou pupkem světa a oni jsou pouze malé provinční městečko u Vídně, které se snaží ve své nabubřelosti dělat světovou politiku a přitom si nevidí ani na špičku nosu.

    • Jestli obyčejní lidé na venkově mají stejné názory jako ty, o tom silně pochybuji...

      No - ale vzhledem k tvému fotu je nutné brát tě s velikou rezervou...

      • josef.chmela

        Áááááá, potrefená husa se ozvala.

        • Zatím tady " kejháš" jenom ty ...




          • nahodou na vopičáka dobrý i kdyby kejhal hnupoviny už jenom že se jako lidoop dokázal zmocnit klávesnice a používat

    • Praha tvoří nedemokratickou enklávu v demokratické ČR. Prahu ovládají příslušníci pražské havlérky a podobné obskurní subjekty, takže pražští občané jsou dezorientováni a mají problémy s logickým myšlením a s nezdeformovaným vnímáním reality. Proto v Praze bodují pokleslé politické subjekty typu TOP 09. Proto se v Praze prodrali do vedoucích funkcí Hřib, Novotný,Kolář.

  • Úplně stejně jako před tím. Když se nás nepodařilo zlomit údajnou ptačí chřipkou a poté prasečí chřipkou a dále Sars, tak někoho napadlo vyvolat paniku s Covid-19. V České republice sice zemřelo 250 lidí, ale všichni zemřeli na něco jiného než na koronavirus. A kecy typu, že bez koronaviru by zemřeli později si nechte na koledu, protože aby se to dokázalo, tak by na to musel být nějaký mnohaletý výzkum. Kdyby se stejně testovalo na přítomnost chřipkového viru v těle lidí, tak by se zjistilo, že by počet osob s virem chřipky byl stejný jako nyní s covid-19. Většina lidí co má virus v těle totiž nemá vůbec žádné zdravotní potíže. Takžeardiolog Pirk měl pravdu. Jde o další druh chřipky. Mimochodem. Pamatujete si ještě na nemoc šílených krav? Kam asi tato nemoc zmizela? Nebo byla vymyšlená jen pro oblbování obyvatel?


    A jsem zvědavý jak bude vláda vysvětlovat, že celý stát kvůli 250 mrtvým na něco jiného, uvrhla do velkého zadlužení.

    • nepochybně máte informace kolik by bylo umrtí pokud by tak nečinil , jen tak mimochodem i když nemám rád becheroviče , ekonomiky jen zpomalily a není důvod ke krizi , bohužel spousta lidí čeká že teď nastal čas jak si nahrabat a to je ta chyba , že je ekonomika v poklesu , takové životní prostředí jen poskočilo, je otázka zda všechno takhle točit jen proto aby někdo měl jachtu ze zlata a tim nemyslím šohajašejku z řepkového oilu , určitě nebude mít saudský pastevec tolik kaček na podporu džihádu , no a ta ČLR taky ubere , ty USA taky nemusej kupovat i co nepotřebují.Bohužel to je jen sen - ta morálka té se nedostává. 

    • No tak ať to pan Pirk zkusí na plicním.

      Myslím že nejsem první, kdo ho tam posílá.

  • Vakcína, nevakcína, těm, co budeme na živu (a to bude jistě drtivá většina) nic jiného, než žít nezbude. Každý tak,  jak budeme umět. Přežili jsme ledacos, tak přežijeme i tohle. 

    Co je v tom za vědu? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit