Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nojo ale my tu žijeme a máte pravdu , na druhou stranu poměrně disciplinovaně používáme roušky které jsme si našili , už jenom to že někdo něco nakáže a nikde nekoupíte , zvládli jsme to - udělej si sám , roušky nosí i naše menšiny , příjemně překvapila menšina z Vietnamu , i ti Romové nosí , Ukrajinci , Moldavané apod.takže nesudte podle politiků - zase tak špatný nejsme .

  • Jedine nad cim neprestavam zasnout je cena nahubku za kterou je ceske organi nakupuji. Neco neskutecneho. Ja tedy v CZ nejsema neziji , jsem jinde a tak si dovolim na tu hysterii podivat tak trochu z dalky pekne prosim. Nebo s odstupem , dejme tomu. 

    Neni zadnym tajemstvim , ze se svet jen hemzi ruznymi Harry Jelinky , hejtmany z Kopniku a podobnymi existencemi. Je az s podivem ?? jestli to tedy je nahoda , jak lehce jim ceske organy naleteli. Jedinou " zkusenosti " tehle kontraktoru vetsinou bylo ze driv uz si neco v Cine objednali pres nejaky ten cinsky obchodni server Ali Baba , Joom a kolik jich jeste je . Asi nekonecne mnoho. 

     Ja sam osobne jsem take objednaval v PRC rousky . Kdyz ted tady ctu , za jeke ceny je ceske Min zdravotnicti kupovalo s pouzitim tech prekupniku a porovnal za jake ja , vcetne nesrovnatelneho mnozstvi oni a ja , nemuzu se ubranit ne dojmu , ale jistote ze v tom je smelina a zlodejina nevyssiho stupne. Pri koupi cca 1000 kusu vysla cena tak na cca 10 kc, prepocteno. Kurs euro / koruna se hybe , takze jsem vzal stred cca 26 kc. Takze maly nakup vcetne dopravy kus 10 kc. Z logiky obchodu vyplyvaji mnozstevni slevy. Za kolik se potom musi dat poridit treba milion a vice tehle vyrobku ? Kdyz tady ted vidim preprodej rousek , jednorazovych , za 40 kc + postovne nestacim se divit. Doma , nebo v narychlo preprogramovanych fabrikach usite hadry na hubu , zvane tez  rousky za 200 a vice - to uz snad ani neni zlodejina , to nema jmeno. O tom ze cinske respiratory nebudou na evropske obliceje sedet a tesnit jsem hovoril uz vic nez pred mesicem pred radou svedku. Ted tuhle Ameriku objevili ti za to placeni ze statnich penez cili dani. 

    Takze se nemohu ubranit dojmu , ze pro nekoho je to cele virusove zlaty dul, s ruznymi smelinari " obchoduje " umyslne a ceny za ktere statni organy nakupuji zahrnuji take urcitou castku ktere se rika uplatek , neco pro sebe , nazvete si to jak chcete. S podivem , ze zadne z tehle ministertev nema samo prostredky a moznosti neco v treba PRC objednat , zaplatit a dovezt . Kdyz ja , obycejny soukromnik tyto moznosti mam. Mnozstvi neni podstatne , cinane to od zacatku chrlili opravdu ve velkem a nedelalo jim vetsi problemy dodat jakekoliv mnozstvi. 

    A jako bonbonek . Ty neskutecne trapne vitaci delegace na letisti , kdyz to prislo , k tomu se opravdu tezko neco dodava. Obycejny kseft a smelina , neskutecne predrazena k tomu a ceska " babkova " vlada tomu jsete mava a vita to a cinanum se klani. Opravdu duvod abych si spokojene rekl , jak jsem udelal dobre ze jsem se pred lety z CZ vystehoval , nemam tak uz skoro s nicim nic spolecneho a hlavne tam neplatim dane. Kdyz clovek potom vidi jak se tam s temi vybranymi penezi zachazi... 

  • Covid-19 je příliš mediálně přetřásán a establishment se snaží z něj vytřískat maximální počet politických bodů a zejména se na covidu-19 přiživují různí parazité a vykukové prymulovského ražení. Zřetelná je programově řízená likvidace občanských svobod. Zdravotní problém je propagandisticky zveličován do nestvůrných rozměrů, aby demokratický systém byl zničen a nastolen prymulovský příkaznický režim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit