Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bezregistrace

    Pravda jak si zakroutil krkem v tom jsme opravdu na výši....ale uzdravit to musime děkovat okolnímu světů  protože co nám příroda nedá  to nemáme

    • Vubec , obecne to se svetem neni vubec tak spatne jak se porad pise a mluvi. Jeste porad se vyplati investovat do do umeni zabijeni lidi , denne okolo sebe vidim . Takze konec sveta se jeste konat nebude. Kam by se to vsechno vystrilelo potom a v jake forme . 

  • Nekolik masakru z vosich / vcelich zdroju me stacilo do konce zivota. Jsem prehnene alergicky a mam opravdu strach z nejakych novych imigrantu. Tim nemyslim neco ze Syrie atd , nybrz srsen mandarinska / cinska . Nejnovejsi import z PRC . Naposledy jsem byl napaden pri trhani malin v lese , tak tomu bude cca 30 let . Ted , o tech 30 starsi , nevim jak by to dopadlo. Takze radeji kde jsou tyhle insekty se nevyskytuji , a pokud neco objevim , preventivne zabijim. Nezajima me jestli je to chranene , ja taky nejsem snad urceny k volne porazce. Zihadlo od tohohle svinstva by me k tomu mohlo odsoudit. 

    • vanhorne

      Tak to mas smulu, kdyz jsi allergic. Muj stryc mel 14 ulu a kdyz jsem tam prijel hned mne ockoval, 4, 5 zihadel byla normalni davka. Tu ktera me ockovala jsem musel spolknout aby neprisla nazmar, on je ale take pojidal, cmelaci se k tomu take hodi. Mel take mimo jine ovocne stromy 8 svestek, z tech palil 53% Slivku do ktere primichaval med a nejake bylinky. Zemrel bylo mu 101.

      • Tak to bud rad ze strejcek nebyl zidovskeho vyznani. To by te nenutil polykat vcely , ale treba ty ancovicky z obrizek co se prej v synagogach vystavuji po ufiknuti. Na vsem hledej vzdycky to pozitivni. 

      • taky jsem měl v rodině takhle dlouhověkýho včelaře,docela by mě zajímalo jestli to má souvislost.Údajně otok je projev alergie,není-li dotyčný alergický pak se po žihadle celkem nic nestane.Api terapie existuje,ale taky se dá říct,že častější žihadla sensibilizují,tak si o tom neumím udělat jasno.

  • Chudáci nemocní rakovinou,teď na ně budou nahánět včely aby je bodaly.Pro jejich dobro,v dobré víře,a bude o tom článek v Nature a nejedna docentůra a až otoky splasknou, nebude se o tom už mluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit