Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maso obou těchto tvorů je kvalitní, je jen třeba ho upravit. Z Moravy je i zajímavý recept:

    Morče, kočku a psa stáhni a řádně vykuchej. 

    Hlavy odděl na polévky. 

    Z trojích jatýrek, srdíček a plíček umel jemnou fáš, smíchej se strouhankou, muškátovým květem, solí, pepřem, majoránem, dobromyslí a uvařenými jemně nasekanými zelnými listy, přidej osmaženou drobně krájenou cibulku a česnek a vyplň morče, co se do něj vejde. 

    Morče pak vsuň do kočky, případné dutiny vyplň zbytkem nádivky a celé vsuň v psa. I zde dobře dotěsni a zašij. 

    Pečeme nejlépe na rožni,

    Další recepty najdete na: http://www.magazlin.zln.cz/pes/index.htm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit