Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh Simon je i přes elektrošoky stále
    velká komoušská homobuzna!!!
  • Obama ze sebe dělal holku, stejně jako Simon ze sebe Simonu, chichichi, to je ale blbec có?
    • Ty ze sebe děláš Ruského šaška.
      • A ty pitomečka, blbečku Simone
        • Jdi se léčit Ruskej paranoiku.
          • Simone, ty komouši chromej, nech toho a jdi si promazat kolečka *1* *1* *1*
            • Podle tvejch keců jsi se ty starej bolševiku už pěkně vodkou namazal. *15* *15*
  • už před lety Konrád Lorenz vyzkoumal účelnost homosexuality u hus takže je to jen opakovaný vtip
  • Ale pánové. Ve všem je přeci rozpor.

Proto je na místě otázka proč Bůh stvořil něco co údajně nechce.

Lidi většinou odsuzují Zlo a lidi kteří ho páchají.- Ale z filosofického hlediska
    - kdyby nebylo Zlo tak by neexistovalo ani dobro protože by nebylo s čím bojovat.
    Dobrý člověk by se nemohl předvést jako dobrý člověk kdyby neměl temného protivníka.

Takže je otázka zda to co lidé odsuzují nemá své právoplatné místo ve hře kterou něco
    po velkém třesku rozehrálo.
  • Zkrátka dostali befelem vymyslet báchorku, která udělá z homosexualismu nepatologickou záležitost. To je dost tristní, když jim to vyšlo až u octomilek. Kdyby aspoň u opičáků... Njn. To znamená, že všichni hetero jsou lidi, ale homouši jsou spíš octomilky. *1* *1* *1*
  • Komunisté také nepatří mezi slušné lidi.
    • Text Vašeho příspěvku *12* *12*
    • Přesně tak. Palec nahoru. Dokonalá až geniální úvaha.
  • prosím vás, text Putin je gay přeskakuijte, simča má totiž zase záchvat psavosti.....ale bohužel neví, co by řekla - mozek už nefunguje
  • Jsem pravá sovětská žena. Mám jen zemljanku a vodku. *8*
    • Simčo, když jsem teď na jiném vlákně viděla tvoje foto, leccos ti odpustím, je to dost zoufalá situace, což *15* *15* *15* *15* *15* *15* a dej si tu vodku, jen si dej, stejně není už do zkazit a nemá v hlavě co odumírat *2* *2* *2*
      • za komunistů v 50 letech jsem si vložky dlouhé hodiny vyšívala.
        Dnes je koupím v každém obchodě.

Tržní západní společnost ušetřila nám ženám čas. Díky.
        • novidíš, že blekotáš nesmysly stejně bez vodky, jako s ní *15* *15* *15*
  • homosexualiota je známa od nižších i vyšších organismů a to odjakživa, v přírodě se jí utišuje agrese, posilují svazky skupiny a také ti, kdo nemohou mít vlastní děti, poskytují péči dětem těch druhých, takže se jedná o evoluční výhodu, když existuje určité procento čistých homosexuálů. Homosexuální praktiky vedlůe heterosexuálních jsou v přírodě praktikovány poměrně masově. naproti tomu pedofilie, která tady byla nevhpdně zmíněna v přírodě obvyklá není,
    • a čo zoofilia, medzi zvieratami je bežný medzidruhový pohlavný styk, tá má aký význam? Napríklad susedovpes kľudne obsúloží aj mačky a iné zvieratá v dosahu, navyše ešte je to šťeňa takže tie mačky čo si to s ním rozdávajú ako aj nejaká tá fena sú vlastne pedofilné zoofilky. ďalej v prírode je dosť častý incest medzi súrodencami a tiež aj kanibalizmus. a teda môžeme povedať, že sú to normálne praktiky, ktoré určite majú svoj význam.
      • rozhodně není mezi zvířaty běžný mezidruhový sex, pokud k němu kdy dojde, pak mimořádně výjimečně, Je to patrně způsobeno jen dlouhodobým nedostatkem vlastního druhu.... ani kanibalismus není běžný a ani incest, proto se zvířecí rodiny rozcházejí, aby k němu nedocházelo, běžný je jen u zvířat chovaných člověkem.
    • Podobnou evoluční výhodu pro lidstvo tvořilo i zabíjení slabších silnějšími, že?

A vy tušíte, od kdy je zvíře pedofilní? Nebo jen plácáte? *1*
      • zvířata nejsou pedofilní, nebo jsi někdy četl nebo viděl, že by dospělec jakéhokoliv druhu obtěžovat mládě? třeba u ptáků by to dokonce šlo hodně těžko... ale homosexuální jsou
    • Tak si běž utišit agresi a nekafrej tu hovadiny, Simone. A co koza, dobrý? Ještě nechcípla, jak ji pořád hobluješ?*12* *1*
      • nepleť si mne se svou stejně vulgární přítelkyní a raději si něco o tématu přečti, Mimochodem, psychologové říkají, že homofobové bývají zvětšiny homosexuálové, kteří se neumějí se svou orientací srovnat ... tak na tom pracuj!! *3*
        • Já nejsem homofóóób, mně je jedno, když si to strkají mezi sebou do (_;_). Ale není mi jedno, když s holejma pochodují městem plným děcek a ještě to vydávají za normalitu. Ostatně víc než dvě třetiny tvých buzikámošů jsou zároveň pedofilové, o čemž se pokrytecky mlčí, viď. O tématu toho vím víc než ty, jelikož sociální patologie je součástí mojí odbornosti, hlupáku Simone. Radši se zamysli nad svojí zoofilií a jeď za Chocholouškem pro patáky. *1*
          • jasně, tvépříspěvky ale svědčí o něčem jinmém, jsi homofob a proč? na to si odpověz sám, my už jsme si odpověděli *15* *15* *15* *15* *15*
            • a jaké závěry jsem dovodila? hoď to sem *15* *15* *15* *15* .a jinak, já na rozdíl od tvé kámošky jsem žena. Jsi homosexuál na zapřenou - ale üďo, to je novmální, *15* *15* *15* *15*
            • Moje příspěvky jsou vesměs politické. Jak jsi z toho vydedukovala ty úúúžasně chýýýtré závěry? Toulala ses v noci po kanálech s periskopem? *1*
          • Ty se zamysli nad tvojí hloupostí.

Přispěvatel Simon tu nikdy nebyl. Byla tu jen Simona.

O Gay klubech v Plzni tu meleš jenom ty. Nikdo jiný.
            Takže jsi zřejmě znalec. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • No, já nevím, mně stačí, když tu pořád vyskakuje tvůj negramotný Stín, nicht wahr, milý nácku? *1*
            • Zlej troll je komunistický paranoik který vidí Banderovce za každým stromem. *15* *15* *15*
            • Simča je starej, prašivej, hnusnej dědek Simon. *1*
            • Simča není škaredá . *8*
            • Píšu pravdu. Nejsem ty. *1*
            • Simčo, jsi nejen hloupá a škaredá, ale taky únavná, fuj
            • Ještě něco zalži soudruhu. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • Hmm, takový hovadiny nedělám. Nejsem ty. Ty pořád poskakuješ před svými SSA chlebodárci a onehdy ses celej namazal lubrikáčem a čekals, kterýmu amíkovi z té jejich zrezivělé kolony hopsneš do análu. *1* *1* No a to mečení už máš tak zažitý, že nevíš, jestli jsi ještě kolaborant nebo už tvoje koza. *1*
            • A teď zameč a vyskoč Sovětský Zlý Pepku.- *15* *15* *15* *15* *15*
            • Hmmm, to je slabota. *6*
            • Chudáku. Už ztrácíš i pamět Zlý Ruský dědečku. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

Ty a tvůj imaginární kamarád - Gay Tečka z Plzně už jste okoukaní. *2* *2*
            • Já o nějakých klubech nikdy nic nepsal. To bude asi tvoje specialita, když píšeš pod mým nickem. *1* Jinak Simona je starej prašivej dědek, proto Simon. A určitě jsi to ty, jenom píšeš zas pod jiným nickem. Už to mám. Koza ti pošla, tak nemáš co dělat, jsi mrzutej a prudíš, naprdlej Simone. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit