Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naši planetu tu opatrují Galaktické vesmírné flotily od jara do jara. To, co tu tropíme je na konflikty na celá staletí. Válka na válku, konflikty nejen mezi státy. A aby k tomu nedošlo, o to se tu jistě někdo stará. Ale my to nejsme. Nemáme na to tak hluboké vědomí a z toho plynoucí pokročilou techniku. Oni vždycky říkají: "Když se někdo neumí chovat, do Vesmíru nepatří. "
    Když už i Číňané mají ve Vesmíru stanice, na kterých pobývají, pak je nasnadě že Plejádské civilizace mají ty stanice nejdokonalejší. Z nich zasahují a zachraňují po nás a pro nás, co se dá.
  • Kde hledat vesmírné civilizace, našly, našly rádcové, našly? Různých bytostí ve vesmíru je dost, určitě jsou podobní lidem, bůh stvořil člověka k obrazu svému. Člověku je zapovězeno se více rozvíjet. Pokud by člověk přišel na jinou planetu, tak bude vnucovat svou primitivní ideologii. Zotročí a podmaní si primitivnější druhy. Člověk není připraven najít jiné civilizace. Pokud oni budou chtít, tak začnou s námi komunikovat, jak to bylo již v minulosti, ale lidstvo jde špatným směrem, kteří vedou političtí představitelé nemoudří a hloupí. Média je v tomto ještě podporují, tak že o tom mohou jenom psát, ale nikdy je nepoznají. Já jsem viděl jejich nádherný talíř a energie co s toho srčí je něco co se nedá popsat, to člověk musí prožít. Lidstvo je velice destruktivní.
  • Inquisitor
    Já spíš vidím naší planetu jako takovou rezervaci, kterou ostatní civilizace studují z dálky a udržují nás v naší blahé nevědomosti. Kolem nás jede život na plno a my si myslíme jak jsme jedineční a neopakovatelní :)
  • Kde hledat vesmírné civilizace?Toť otázka.No,vzhledem k tomu,že právě miliony kapek energie,fotonů a elektronů vytvářejí tento náš imaginární ,trojrozměrný,pevný svět.Svět který podle relativity kvantové mechaniky vůbec neexistuje ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Myslet si, že to co se hrdě nazývá homo sapiens sapiens je snad to jediné a vrcholem toho co Kosmos vytvořil, to by ten Tvůrce byl opravdový babrák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit