Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mnohých předpovědí stálo fanatické nadšení spojené s obsedancí. Jedni předpovídali, že po vybudování komunistického ráje budeme navždy žít jako v bavlnce, nebo že nás čeká tisíciletá říše plná blahobytu a moudrého vůdcovského rozjímání. Zřejmě jsou na tom nejlépe sekty nejfanatičtějších vykladačů té jediné a pravé víry, kteří nám lidem přinášejí pozemský ráj. Totéž v eurohujerské obměně se děje nyní, jsme svědky historické přeměny, kdy se EU za nadšeného budování eurohujerské diktatury přemění v ráj, kde nás budou obdarovávat svými moudrostmi klimatičtí fanatici či eurohujeři vehementně usilující o totální islamizaci a afrikanizaci Evropy. Futurista není nikdy střízlivý, vždy se opájí falešnými vizemi.

  • Určitě se nebudu mýlit když předpovím hospodářskou krizi která navazuje na tu peněžní a opětovný růst ekonomik. To se bude opakovat kolem do kola pokud budou peníze. Až se nebude platit penězi žádná peněžní krize nepřijde. Mohu předpovědět, že Zeman již za sto let nebude prezidentem a Babiš premiérem. Za sto let tady co jsme na světě již nikdo žít nebude. Jednoduché předpovědi. Žijme tím co je teď a ne to co bude. 

  • No co se Nikoly tyce bude mit pravdu : ))

  • mun.go

    Sir Arthur Charles Clarke, rytíř řádu Britského imperia, člen Britské astronomické společnosti, nositel nejvyššího civilního vyznamenání Srí Lanky "Sri Lankabhimanya"; * 16. 12.  1917 Minehead (UK);  + 19. 3. 2008 Colombo (Ceylon) ... Arthur C. Clarke 

    nneměl tak docela nepravdu: domy bez základů sice nelétají, ale převážejí se za auty jako karavany. V U.S.A. jsou jich celá hejna se speciálními tábořišti s vyvedenými připojovacími body elektřiny, vody a telefonu. 

  • Týýývole jégl, tys blbcem i v roce dvacet!

    • Zase krádeže mou přezdívku.. .

      Já potom opět dostanu stopku...

    • mun.go

      To určitě bylo pod přetrvávajícím vlivem oslav končícího roku, což?

      Nebo myslíte něco jako tohle:

      Still Crazy After All These Years

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit