Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vnímáme pravěk mimosmyslového vnímání postavený na pravěkých metodách, ovšem nestačí algoritmy, statistika či empirie. Úvodem do pokročilejšího vnímání je intuice v podobě jednoty myšlení citu a vnímavosti ve všech vnímatelných sférách. Matematika je prohnilá berlička. Exaktní obory mají ještě daleko k dokonalosti a stejně nejsou všeobsažné. Ani idiocie zdejšího cenzora není dokonalá.

  • Velice nebezpečné pro demokracii a svobodu. Nekouká z toho nic dobrého, i když článek to dobré protěžuje.

    • no ono z toho kouká poznání,že nikomu a ničemu se nedá věřit.Zkrátka věda nutně potřebuje vědecky dokázat,že lidi jsou prolhaní,líní,zbabělí a schopní pokřivit jakoukoli ideu.Proč na to jdou vědci tak složitě to ovšem moc jasné není,ale přejme jim,ať se k tomu poznání dopracují po svém,když si nedokážou vytvořit vlastní životní zkušenost.


  • Je nesmyslné označovat počítačový program za umělou inteligenci. Inteligence je totiž jen to co se samo bez jakéhokoliv naprogramování samo vyvíjí. Například program pro analýzu chemických postupů začne sám od sebe psát dobrodružné knihy.

  • Copak nemáme patřit státu celí- i se svými myšlenkami?

    Z Orwela víme,že myšlenkové zločiny jsou odporné a toto zařízení pomůže odhalit,kteří lidé nemají myšlenky 1A.Proto lze očekávat velké zakázky zemí jako je Čína,KLDR apod.

    Tyto osoby pak bude možné léčit chirurgicky frontální lobotomií ,případně je doživotně izolovat nebo použít na nucené práce.

    V 19. století se zpívala taková písnička:

    Die Gedanken sind frei/wer kann sie erraten/sie fliehen vorbei /wie nächtliche Schatten/kein Mensch kann sie wissen /kein Jäger erschiessen/mit Pulver und Blei/die Gedanken sind frei!

    Takže to už neplatí a poděkujeme za to vědcům.Věda je hrobař svobody.

    • Čína a KLDR? Vy si opravdu myslíte, že tajné služby USA, evropských, afrických a ostatních asijských zemí to zajímat nebude? 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit