Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je asi nějaká blbost ne? Možná si měl koupit nějaký kvalitnější produkt nebo jinak nechápu. To musel dostat nějaký výboj skrz sliny nebo co ? I tak mi to přijde jako hloupost. Možná, že kdyby si koupil něco od Karlstein tak by tu ten člověk ještě mohl mezi námi být nebo nevím.

  • Já opravdu nevím jak vy, ale já jsem od té doby, co jsem si pořídil z této stránky Pax 2, což je takový vaporizér, tak se mi začalo docela dost lépe dýchat, schody mi nedělají zase až takový problém a je to všechno tak nějak jednodušší... Jestli oni ty všechny články prostě nebudou nějaká jen propaganda pro to, abychom nekouřili :-) 

  • Ondik55

    Četli zde komentující vůbec víc než jen nadpis? :D

    Nezabijela e-cigareta ale to, že Američani do těch vaporizeru lijou to co tam nepatří. Tj. Fénixovy slzy aneb konopný olej. Sám si legální konopné CBD liquidy připravuji ale ze správných a legálních ingrediencí a nemám žádné problémy.

    Problém není vaping ale neodborná domácí příprava bez know how a ilegalita oficiálních THC náplní.

    "(K tomu se dá podotknout, že kdyby byly všechny THC liquidy legální a regulované, nemusely by se připravovat pokoutně či podomácku.)" 

    • zogofishbox

      Tak jednak nemáte dostatečné informace abyste toto mohl tvrdit a za druhé jste naprostý i.diot když se veřejně přiznáváte k trestnému činu.

  • A přitom stačilo tak málo - nezakazovat kouření tabákových výrobků. Právě tento typ zákazů je kontraproduktivní. Zákazy se lidé snaží obejít, což je inspiruje k novým, neotřelým novátorským kouskům. Proto vznikly i elektronické cigarety jako důsledek zakazování kouření tabákových výrobků.
    • Co povídáš za hlouposti??? Nikdo ti nezakazuje kouřit ve svém volném prostoru. Máš zákaz kouřit takm kde to ohrořuje zdraví ostatních.Pouze vyčuranost kuřáků je donutila přejít na elektr. c. protože si mysleli , že tím můžou ostatní otravovat jak byli zvyklí a stát jim to zatrhl. Je jedno co hulíš , ale neotravuj s tím ostatní. V té americe si ale musí každý za léčení zaplatit sám , kdežto tady se vám feťákům na to skládáme všichni ostatní. Nechci platit tvoje pokusy na zdraví to ať přidají sestřičkám než nějaké smažce.

      • Podnikatel má mít právo rozhodnout si o provozování kuřácké či nekuřácké hospody.
        • Přesně tak. Stejně jako má právo si rozhodnou, jaké pivo a za kolik bude v hospodě mít nebo jestli vůbec bude chtít prodávat nějaký alkohol a nebude raději točit mléko.

          To má řešit potávka a nabídka, to má řešit trh a ne stát svými příkazy a zákazy.


          Hospoda není žádné zdravotní zařízení, škola, úřad apod. Je to soukromý podnik majitele, kam on umožní nebo neumožní vstup veřejnosti v době, kdy to uzná za vhodné a od toho by se to mělo odvíjet.

          Pan romek výše se rozčilujenad ohrožováním zdraví druhých, ale jsitě si nepřipustí zásadní rozdíl spočívající v tom, že pokud on používá své motorové vozidlo, smog z jeho výfuku musíme dýchat my ostatní a nevěřím, že si tu sebeméně připouští. Ovšem do kuřácké hospody nekuřáci opravdu chodit nemuseli a pokud je tam něco hnalo přesto, že ji kouř z cigaret otravoval, musel to být jedině jejich alkoholismus, který by měli léčit.

          Normální člověk přeci nepůjde do hospody, kde mu to nevyhovuje (ceny nepřiměřené jeho peněžence, druh piva, sortiment hostů, kvalita obsluhy, nepohodlné sezení, nevyhovující otvírací doba atd.). Normální člověk si buď najde provozovnu, která mu bude vyhovovat nebo prostě (světě zboř se!) nebude do hospody chodit.

          V diksuzích před přijetím zákona o zákazu kouření to občas vypadalo, že jsou nekuřáci přesvědčeni o svém právu na nekuřáckou hospodu. Žádné takové právo samozřejmě nemáte. Ani na nekuřáckou hospodu, ani na žádnou. Pokud se majitel hospody, kam chodíte rozhodne, že od zítřka zavře. Máte smůlu a můžete si stěžovat tak na lampárně.

          Nebo by je měl stát donutit zákonem zase hospodu otevřít, protože ´vy jinak nemáte kam chodit? 

          • Podnik , který  vydělává na poškození zdraví druhých je žumpa. Pokud bude hradit léčebné náklady tak by se dalo polemizovat. Vychovávat feťáky není podnikání ale dýlování. Asi patříš do skupiny těch feťáků , jinak by ses studem propadl.

  • A koho zabíjejí ty "elektronické cigarety"?

    No přece - kuřáky (Bohu žel - i ty "pasivní")

  • Každý zlozvyk má svá negativa...

    • A dokonce i pozitiva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit