Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žraloci jsou paryby.

Paryby (Chondrichthyes) jsou mořští, vzácně i sladkovodní čelistnatci s chrupavčitou, i když na povrchu zvápenatělou kostrou. Nejznámějšími z nich jsou žraloci a rejnoci 

• Souhlasím s tvrzením @florianstanislav, že píšete o parybě a ne o rybě - v podstatě je celý tento článek o ničem, protože informace v něm obsažené bohužel nejsou nijak obohacující či zajímavé(v roce 2025 už jsou tyto informace víceméně zastaralé). Přešel bych to jako dalších 20 článků s lákavým nadpisem se kterými jsem ztratil tak 30 minut života, abych zjistil, že jsou o ničem, ale tento je něčím výjimečný. byl tak výjimečný, že mě donutil strávit dalších 20 minut registrací a psaním tohoto příspěvku: slovo krill jste okradl o l, ale to může být překlep (pak si autor "jen" nepřečetl znovu to, co hodlá publikovat veřejně), jenže slovo "milně" mě donutilo k tomuto činu - Lidi, prosím - nekurvěte tu češtinu, vždyť je to tak krásnej a dokonalej jazyk. Nijak neútočím na autora, ale prosím, čtěte po sobě to co hodláte publikovat. Aby Vám nemusel do komentářů pod článkem (nad kterým trávíte čas a očekáváte od něj nějaké ohlasy) psát negativní komentář nějaký nevrlý trotl (Já, jehož ta hrubá chyba fakt pobouřila) na Vaši práci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit