Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesouhlasící prosím o vysvětlení jejich stanoviska. Případně zopakování si biologie pro střední školy.
  • Pane Bort,
    ve skutečnosti i dnes žijí desítky druhů zyb, jak vy říkáte, dokonale přizpůsobených životu ve vodě, které dokážou po omezenou dobu žít na souši. Například afričtí keříčkovci, nebo naši úhoři dokážou naprosto v klidu prolézt po souši z jedné vodní nádrže do druhé a urazit při tom -pokud musí- i pár desítek metrů. Někteří lezcovití stráví během života víc času na souši než ve vodě. A některé labyrintky, pokud byste jim zamezil přístupu k hladině, se ve vodě utopí (přestože mají žábry).
    Ostatně nejpestřejší spektrum různých orgánů pro dýchání vzdušného kyslíku mají právě ryby.
  • ... ryba neumírá nám, proč by to dělala kvůli volům jako ty :)))
  • .. tvá tupost je bezbřehá, sebe nezvládáš, tak přiblble klasicky děláš závěry o jiných :))))
  • ... nám tu nejde o život, ale u hlupáka jako ty tento tupý závěr nijak nepřekvapuje :)))
  • jiri.bort--pleteš se jak hrom!--určitě jsi náboženský zformován rodiči, skupinou v dědině a máš přehled tak akorát do nejbližšího města. se zamysli nad sebou a ty své chorobné výmysly přenechej zase raději své náboženské skupině.
  • Z hlediska vědeckého jistě zajímavý výzkum, ale z hlediska selského rozumu...
    Je-li ryba dokonale přizpůsobena životu ve vodě, pak nemá nejmenší potřebu lézt na souš, protože zemře. Zkoušet si to po dávkách a dobrovolně se dusit a dávky zvyšovat?
    Nebo teorie nedostatku jídla ve vodě nutící ryby vylézt na souš za potravou? První ryba to zkusí a... opět nám umírá. Svou touhu po změně už opět nemá komu geneticky předat...
    Inu - evoluční teorie je jedna velká fantazie, která nám nefunguje takřka na žádném kroku. Ale kdo tuto pouhou teorii zpochybňuje, je za vola...
  • mě překvapuje tiscali s vyberem zprav....nam tu jde o život a tiscali sem tam dava zprávy jako by se nic nedelo...magoři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit