Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde o RNA virus - který je velmi jednoduché struktury. Navíc, nejde o mutaci jako takovou, ale o snazší přežívání netypických forem, které se tvoří v jádru hostitelské buňky, kam virus "injektuje" svou RNA a tato se zapojí do replikace nukleových kyselin v napadené buňce - "vznik" chybného kódu je snadný!

    SARS, způsobená 2019-CoViD je primárně zoonosa! Jejím reservoirem v přírodě jsou některé druhy netopýrů (např. netopýr čínský). I když  nfekce lidí pravděpodobně proběhly přes sekundární přenašeče co netopýry lovili a požírali) - přes cibetky, či psíky mývalovité.

    První případy tohoto infekčního onemocnění byly také zjištěny u zaměstnanců a zákazníků restaurací, kde připravovali výše uvedená divoká zvířata (včetně netopýrů) jako "exotické menu" - nedokonalá tepelná úprava umožnila šíření virusu v populaci. 

    Ovšem kultivací virusu na tkáňových kulturách a laboratorních zvířatech se zabýval (nepochybně stále zabývá) vojenský výzkum infekciologické sekce vojenského výzkumného ústavu ve Wu Chan, o dodržování pravidel bezpečnosti práce v této instituci lze s úspěchem pochybovat! 

    • v každém případě jde primárně o nemoc krevního oběhu ,přenášející se jako respirační choroby .Věřit čínskej komunistům je totéž jako dělat požárníka v Černobylu kterému přibalili buřta a pivko s tím že se jedná o piknikový táboráček.

      Čím dál to člověk sleduje tak to nestandartní chování bych uplně paní přírodě nepřišil a mám dojem že spousta lidí chytrých se obává vůbec něco říct aby je nevyhodili z univerzit ,to je jako s těma černejma co jsou černější než jiné barvy popř. že i fluidi mohou mít menstruaci a nejedná se o samice či že hodný pejsek je lepší než zlobivý potomek.......................Jsme se snad už dočista zbláznili.

  • Pan Pavel Jégl je jeden z nejschopnějších žurnalistů Česka.

    A myslím, že někteří jeho kritikové či"kritikové" nejsou schopni

    napsat zlomek toho, co publikuje on - zvláště pak na "Nedd.cz"...

  • Jégl není chytřejší, to jsme si ani nemysleli. Chcete-li zničit celkem schopnej web dejte tam Jégla a máte prd!

  • Obětování obětí Bohu v dávnověku našimi předky bylo relativně racionálnější než současné řádění epidemiologů a hygieniků v boji proti koronaviru. Jejich řádění přineslo daleko větší škody než samotné "řádění" koronaviru. Na škodách nese spoluzodpovědnost vláda, která dala volnou ruku řádění prymulovských inkvizitorů. Vláda si skrze prosazovatele dogmat z prymulovského katechismu myje ruce jako Pilát. Podle mého názoru je poznávání koronaviru covid-19 velmi pomalé. Pozemská civilizace by si neměla dovolit takovéto pomalé poznávání. 

    • Pink

      I vy mudrlante! V některých zemích jsou mrtví skladováni na zimáku, někde v chladírenských vozech, jinde jsou odváženy mrtvoly do dalších krematoriích, když to místní nezvládají, někde hroby hloubí bagry, protože hrobníci to nezvládají, ale jen vy, Jeho Mudroveličnstvo víte, že za to může naše vláda. Já vím, ona nestojí za moc, ale jen vy víte, že poznávání toho prevíta je pomalé. Škoda, že nad ním nebádáte vy. To by bylo všechno jasné ráz dva.

      • Tohle podcenování a že se týká jen starých a nemocných může mít docela blbou dohru.Naše vláda s čobolem předluženým a demokratem sociálně předluženým klanící se v půltřetí čínanovi na letišti jen některé věci vyrýsovala.Za zatajování pandemie v jejím počátku je zodpovědná komunistická sebranka miliardářů z "lidové"Číny at si tvrdí co chtějí a kašpar na hradě se tam jezdil učit stabilizaci společnosti ,jestli tohle lidem s možností (zatím)svobodné volby není  jasné tak se těžko z toho budem vyhrabávat a druhá strana kanálu sázející na gendrově vyvážené LGBTBLM a nevím jaké ještě free hnutí nás z toho taky nedostane.

        • vanhorne

          O mrtvych se ma mluvit jen dobre.

          • nojo ale v případě společnosti to neplatí , co s tím?že by to zase vyřešila příroda když třeba rupne nějaká přehrada a nastartují se nějaké síly ?Od dob mezikontinentálních zbraní vnější sílu nelze použít ,to musí přijít zevnitř ,koneckonců východní blok skončil přesně takhle a je to vyzkoušené ,blbý je že západní státy mají poměrně dost vnitřních problémů sami se sebou a hrozí totéž.

  • A přitom je to tak jednoduché......stačí si prohlížet ruce a když na nich uvidíme virus s oněma hroty, prostě si je umyjem mýdlem a vodou....a virus je namydlený....😯

    a také by se měl vydat rozkas pro obyfatelstfo-kdo bude přistižen bez roušky, bude zastřelen s celou svou rodinou....

    -u koho bude nalezen koronavirus, bude zastřelen s celou svou rodinou....

    • si tipnu že v tom raji komunismu na severu Korejského poloostrova to tak mají i s prevencí

  • Obětování obětí Bohu v dávnověku našimi předky bylo relativně racionálnější než současné řádění epidemiologů a hygieniků v boji proti koronaviru. Jejich řádění přineslo daleko větší škody než samotné "řádění" koronavirových mikrobanditů. Na škodách nese spoluzodpovědnost Babišova vláda, která dala volnou ruku řádění prymulovských inkvizitorů. Vláda si skrze prosazovatele dogmat z prymulovského katechismu myje ruce jako Pilát. Podle mého názoru je rozpoznávání vlastností a tedy celkové poznávání koronaviru covid-19 velmi pomalé. Pozemská civilizace by si neměla dovolit takovéto pomalé poznávání. 

    • tady stačí ach ty h.n.u.p.e. ,představiteli pozemské civilizace.🙂

  • Cali

    😂😂😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit