Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pandemie nových nemocí, na které nejsou léky. 

    Dovolím si ale oponovat, že příkladem není "cosi" pod - v poslední době obligatorně užívanou - zkratkou COVID-19, ale "cosi", co má dost přesný název  SARS-CoV (Severe Acute Respiratory Syndrome, způsobený RNA virusem 2019CoViD z rodu Coronavirus). Známe ještě MERS-CoV –Middle East Respiratory Syndrome, způsobený jiným RNA virusem z rodu Coronavirus.

    Jinak - s první větou nelze, než souhlasit.

    •  taky známe už min. 5 let SHC014 (že by syntetický mezistupeň , normálně jsem na cizí jazyky nemehlo , ale ty prekladače otvírají netušené možnosti).Ten pán s Nobelovkou z Francie tuším virolog taky uplně nevěří ,někdy mi připadá že strýček Mao si se  strýčkem Samem až příliš rozumí když nechtějí s pravdou ven , no a v Rusku se též ozval agent KGB že ty netopýři mohou za vše i když ví co ví .Tak snad jsme nezapomněli na ty vnuky z jednotky 731 neb ti by to pak měli vyřešené s tou rostoucí silou ČLR , spory o zemi s RF i tu potupu po Pearl Harboru.V každém případě se ukazuje že min.vývoj biologických zbraní navzdory podpisu dohod si nechala RF,USA,Čína a dle mého názoru i Japonsko ,jsou to také země kde kapacity v oblasti biotechnologií něco takového umožnují (včetně Německa ale tam se snad poučili), ať už se jedná o odštěpky ve jménu zdravotnictví nebo přímo cílený vývoj.Svět se až příliš nechal unést zakazem o šíření jaderných a chemických zbraní  , (u těch chem.si ponechali vývoj i daleko hloupější země)  nějak se zapomnělo že ta bio část má svoje základy skutečně v potírání epidemií a poznatky s tím spojené , ale jsou to jenom moje spekulace opírající se o skutečné základy.

      C19>20mil+R<1

  • mun.go

    Ještě bych k vážným hrozbám přidal globální hloupnutí lidstva ...

    Lidstvo hloupne

    Are Humans Getting Smarter or Dumber?

    We Are All Getting Dumber

    • Dear friend, I´m affraid you are right.

      • mun.go

        Quod erat demonftrandum

  • "Proč tu teda ještě nejsou?" (nebo tak nějak) se prý ptal slavný pán Fermi. Dnes bych pravil: "Odpověď vidíte z okna."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit