Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, fakt! To auto se hned odlepi od zeme, staci aby energie v bateriich, vuci jejich hmotnosti, dosahla ctyrnasobku, oproti soucasnemu stavu. No neni to malickost?

    Prvni co me totiz napadlo bylo, ze brzo preci vsechny auta budou muset byt na elektriku, takze tohle me uplne dorazilo.

    Samotne letajici auto je v soucasnosti legislativni nesmysl, protoze predpisy pro letani, jsou s temi silnicnimy, naprosto neslucitelne. Tohle je navic jeste nesmysl technologicky. Chapu ze technologie sevyviji a zatimco jako maly jsem se marne snazil zkonstruovat hazedlo, pohanene 3V motorkem Igla Gonio (nic jineho tehdy nebylo), napajenym 2ma tuzkovyma baterkama (bylo to moc tezke, nez aby to letalo), zatimco uz pred !20ti lety, zacaly letat modely letadel na elektriku bezne (no priznejme si, v halach, nebo za bezvetri). Dodnes jsou vsak baterie jedinou zatezi, kterou nesou. Pozdeji se objevily drony, ale ty obvykle nenesou nic tezsiho, nez miniaturni kameru. V soucasnosti se mluvi o transportnich dronech, pro mensi zasilky. Tady ale mluvime o hmotnosti az 2 lidi, coz je radove uplne nekde jinde.

  • Pokud Deep State nebo dřív Trump neuvolní technologie Antigravitace a Volné energie,  bude "létající auto" stejný mýtus jako Yeti a Horká fůze. Taky se o tom půl století jenom žvaní, ale skutek utek......

  • Tedy já se také občas slušně ožeru a potom predikují různé blbosti. Ale ihned tomu dávat i časový formát ??! Tak už ne elektroauta , už auta Jana Tleskače rovnou. Nebo že by létající elektroauta ?! Ale na to už musí být asi silnější matroš , zřejmě drogy . To už nezvládne ani Stroh 80 % Rum . To už bych nedal , kdepak . To by si mě dřív vzala cirhóza , než by se to vzneslo .

    • mun.go

      Foglarovo létající kolo Jana Tleskače je dosud nepřekonaným vynálezem.

      Ježek v kleci už se vyrábí - levnější z umělé hmoty, dražší v kovovém provedení.

      • Jezek v peci uz se zase nevyrabi. Mel jsem kovovy a z plastu . Davno tomu. vyhozeno bez slzicek. Dnes mladi ani uz nevi co to bylo. Foglar byl fakt divneJ ptacnik a zapadl v dejinach. Uz neni zajimavej. Stejne nebyl tak nejak normalni . Nerikam teplej nebo pedofil , ale neco mezi , mozna od kazdeho asi neco . Nebrat ani jezka ani Foglara. Kazi dnes tak nejvys mladez .. Kdyz o nem mladez vubec tedy neco vi... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit