Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tou první a druhou větou souhlasím. Pokud jde o ta procenta, tak nevím, já je nepočítal *3* .
    Účelem sexu je rozmnožování. Příroda k tomu přidala slast, protože člověk je v podstatě líný a jinak by se tím "nenamáhal". Lidi se postupně navracejí na úroveň ostatních živočichů a tak kladou důraz právě na tu slast. Možná to Příroda tak sama zařídila pro svou vlastní zábavu. Anebo je to tím, že člověk se stále víc plete Přírodě "do kšeftu" a tak mu dala "hračku", aby si hrál a nezlobil. *15*
  • Domnívám se, že výsledky tohoto průzkumu nejsou zcela objektivní, protože zabírají pouze část jisté věkové populace. Většina ve střední dospělosti nechodí na facebook a nebyla testována. Proto procenta jinak sexuálně orientovaných bude zajisté podstatně nižší. Výsledek je přesto zarážející jak si příroda zahrává sama se sebou. Už ne pouze slasti s plozením, ale pouhé slasti, s kýmkoliv. Žeby začátek pádu morálky jako ve starém Římě???
  • nadrzeny . Jeho neoficielni tvorba stoji za to. I kdyz dnes je to jen vlastne cetba pro materskou skolku . Stejne jako Dekameron , kdysi hrisne dilo . Doba se neda zastavit .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit